Baj,hogy én nem támogatom az emberiség irtását?
Figyelt kérdés
Csak olvasgatom sok helyen a népszaporulat csökkentést meg ilyesmi ugye van a bill gates téma is meg minden,és sokan olyan büszkén leírják a szegény országbeli embereket kéne kiirtani mert a föld már nem bírja annyira szaporodnak de abba egyik sem gondol bele ő mekkora lábnyomot hagy oké azok szaporodnak itt meg a fogyasztói társadalmi pazarlás műkaják nem a szegények terjesztik ki a műkaja gyártáshoz szükséges területeket nem azok irtják kifelé az összes állatot,meg sorolhatnám.A technológiai fejlődése és rövid életűvé tétele sokszorosan kihat szerintem az emberiség életére pazarlás pl ha jól megnézzük a szegény országbeli emberek a mi szemetünkben dagonyáznak elektromos hulladékok meg minden de az ő szaporodásuk a legnagyobb veszély.... Én azt mondom a civilizációban nagy bajok vannak a fejekben de úgy is majd itt is kapom,hogy én vagyok a hülye.2020. nov. 22. 11:57
1/5 anonim válasza:
Na, ezt most írd le úgy is, hogy értelmezni lehessen.
2/5 anonim válasza:
Magyar nyelven írott, értelmezhető kérdésekre szívesen válaszolok!
3/5 anonim válasza:
Ha csak minden második olyan idióta ember szaporodna, mint amilyen te vagy, beköszöntene a világbéke.
4/5 anonim válasza:
Miért nem lehet legalább egy vesszőt írni??? Daradaradara ... talán, ha normálisan lenne leírva még értenénk is.
5/5 A kérdező kommentje:
3/
Azt sem tudod ki vagyok,de én nem szóltam be neked semmit sem szomorú,hogy ilyenek az emberek mint te.Ezért nem is szaporodnék mert az utódom ne sínylődjön már az ilyen hülyék között mint te is pl.
2020. nov. 24. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!