Az ember miért nem tudja megenni a nyers húst, mint az állatok?
Lehet nem tudtad, nem hibáztatlak én is ebben az évben találtam rá a dologra.
Vannak olyan emberek akik kizárólag csak nyers húst esznek, talán még pár tejterméket is, de főként csak nyers húst.
Keress rá a neten, léteznek, elvileg egészségesek.
Szóval ezek szerint meg lehet enni, csak undorító és biztos vagyok hogy a testednek is kéne jó pár hét hogy hozzá szokjon az új diétádhoz.
Egyrészt vannak olyan nyers húsos kaják, amiket meg tud enni az ember, sőt, vannak olyan népcsoportok is, akik gyakran esznek nyers húst. Más kérdés, hogy nagyon nagy a fertőzés kockázata, illetve az ember a főtt húst sokkal jobban meg tudja emészteni illetve könnyebben felszívódnak a tápanyagok a főtt húsból, mint e nyersből.
Nem vagyunk ragadozók, az emésztőrendszerünk tehát nem olyan, mint egy tipikus ragadozónak, pl mint egy macskának, ahogy az emésztőrendszerben lévő mikrobiomunk is teljesen eltérő. Pl a ragadozóknak sokkal rövideb bélrendszere van, a mi több méteres bélrendszerünkbe, mire átmenne a nyers hús (rendszersen, folyamatosan, minden nap ilyet fogyasztva), bele is rohadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!