Hogy nézek ki egy tízes skálán?
Figyelt kérdés
Tényleg nem tudom hogy nézek ki. Szóval sokat segítene ha őszínte véleményt kapnék. Köszi szépen! (Jobb kamerám nincs)2020. nov. 17. 10:29
12/15 anonim válasza:
Ezért nem 10-es skáláztam én sem, mert én is ezen gondolkoztam, amit 10-es írt. A kamera minősége miatt, és az arcod nem kamerába nézése miatt, az viszont nálam like emberileg, hogy nem alulról fotóztad magad, mert az több mindent sejtet, bár a villanyt felkapcsolhattad volna, így az arcod is jobban láttuk volna, attól függetlenül, hogy milyen a kamerád. De abból amit láttunk szerintem nem kéne szégyenkezned, mert szerintem jól nézel ki, pláne hogy az arcodon látszik, hogy tulajdonképpen az önértékelési problémádon és a saját magadról alkotott fals képen kívül te egy boldog ember vagy, szóval a mosolyról ne szokj le. 8-as vagyok, és tényleg csodálkozom, hogy szégyenkezel, csak nem értem hogy miért.
13/15 anonim válasza:
Átlagon aluli biztosan nem vagy, de én se tudok pontozni ezzel a képminőséggel.
15/15 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy, olyan átlagos 17-18 éves lehetsz kb az alapján amennyit láttam belőled ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!