Ilyen LÉÉÉTEZIK?:O em tudta leolvasi a cigány asszony az órát, amit viselt, és elég drága féle volt.
Meglepődött, visszanyalt a fagyi, ők szokták kérdezni és fel nem fogta. Ha kértél volna cigit megnyílt volna egy dimenzió kapu.
Ezért baj amikor anyu és apu testvérek.
Majdnem tiz éve igaz dolgoztam kis élelmiszerboltban.
Volt hogy odajottek hozzám cigányok, és mutatták a pénzt a kezükben hogy ez eleg-e pl 2 pudingporra. Pest megyében.
Szóval vannak akik számolni se tudnak.
Létezik.
Nekem egyszer a vonaton egy cigány srác mondta, hogy mondjam már meg neki az időt. Mondom XY. De adjam már oda neki a kezébe a telefonomat, hogy ő is megnézhesse. Lóphaszt!
De olyan is volt, hogy egy cigányasszony megkérdezte a pályaudvaron, hogy mi van a kivetítőn, honnan, mikor indul a vonat, de életem legdurvább ilyen sztorija az, amikor a patikában megkért a roma asszony, hogy írjam má' alá a nevit', mer' nem tud írni. Mondom kegyed akkor miért nem firkál oda valamit? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!