Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőkhöz intézett kérdés. ?...

Nőkhöz intézett kérdés. ? Többi lent

Figyelt kérdés

Előfordul-e, hogy olyan jól kinéző férfi ARCOT (!!! NEM TESTET!!!) látsz (meg / rendszerint), akitől Szó Szerint:

Elindul a nyálelválasztásod,

és az orrlyukad kitágul,

és a szíved szaporábban kezd el verni

(és esetleg szemed kitágul és a teljes fókuszt is rá tudod irányítani - bár a valóságban ezt ugye igyekszi kerülni az ember)?

((Feltételezve, hogy nem maszkban látod, így tehát az arc teljességét látod.))

Tehát még egyszer: Semmi más testrész, sem nem hiányos öltözet, sem nem feszes póló, sem nem mellszőrzet, sem nem izmos láb és még nem tudom, hogy mit tudnék idesorolni...lényeg, hogy CSAAAAAK a FEJet nézve. (Írj "h" betűt a válaszod végére, ha végigolvastad!)

2020. nov. 15. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyszer volt gimiben egy fiú felettem járt egy évvel és egy fél évig minimum tetszett. Viszont nem igazán tapasztaltam ezeket. Inkább elpirulhattam meg talán a szaporább szívverés. A pupillánk alapból elvileg akkor is kitágul, ha olyanra nézünk, aki kedves nekünk (pl családtagok) vagy egyéb számunkra fontos dolgok láttán.

h

2020. dec. 7. 19:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Értem.

Azóta rájöttem, hogy Sokkal Jobban és Sokkal Több Mindennek tudok örülni, mint bárki, akit láttam (mind élőben, mind virtuális téren). De természetesen ahhoz, hogy ilyen tüneteket tudjak produkálni, ahhoz meg kell ütni egy szintet.

2020. dec. 8. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!