Miért nem írnak vissza az éjjel nappal Budapest főszereplői facebokon???
Figyelt kérdés
Milyen emberek lehetnek az életben valójában ők vagy miért nem írnak vissza???2020. nov. 15. 20:32
21/26 anonim válasza:
Miért érzed úgy, hogy a pokolban vagy. És ehhez mi közük van azoknak a ripacs színészeknek? Hány éves vagy, szabad tudni?
22/26 anonim válasza:
Én nem vagyok se celeb,se hasonló. Rám is szoktak írni random idegenek ( pasik) és nem szoktam vissza írni....
23/26 A kérdező kommentje:
jah de ott van hogy látod!!! Pokolban mert nem vagyok a tuloldalon nem vagyok abban dimenzioban amiben kellen ez nagyon hosszu historia
2020. nov. 15. 23:02
24/26 A kérdező kommentje:
29 leszek
2020. nov. 15. 23:02
25/26 anonim válasza:
Írd meg neki hogy szponzorációval kapcsolatosan írsz, tuti visszaír hamar :,D (Vicc)
26/26 A kérdező kommentje:
á nemhiszem
2020. nov. 16. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!