Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nevet rajtam? Valami...

Miért nevet rajtam? Valami ötletetek van?

Figyelt kérdés

Van egy osztalytársam és egy tantárgyból amiből ő nagyon rossz én kaptam egyszer az életben azaz pár napja egy 2est,de nem írták be mert ez csak ilyen szintfelmérő volt. Szóval aztán amiatt nevetett rajtam mert nekem 2es lett és nem értem miért mikor ő a 2est se érte el. Aztán mikor ránéztem összesúgott a barátjával és akkor is nevetett. Szerintetek mi baja velem? Ennyire nem bír vagy meg akar alázni vagy mi baja?

Egyébként eleinte nem volt semmi baja velem meg semmi. Óra után segítettem neki valamiben és még csak rám se nézett mint akit nem is érdeklek. Ez mit jelent a pasiknál?

2020. nov. 15. 00:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Talan azt, hogy (gondolom) jo vagy a tantargybol es most hoztal eloszor egy 2est. Talan, mondjuk ebben nem ertek mi a vicces, de mindenkinek mast jelent ez.
2020. nov. 15. 01:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Debilséget
2020. nov. 15. 01:09
 3/5 A kérdező kommentje:

#1es: Akkor miért nevetett utánna mikor ráneztem?

#2es: Mi az hogy debilség?

2020. nov. 15. 01:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Debil azt jelenti,szellemileg visszamaradott,aka. hülye a szerencsétlen.Ne törődj vele,nem érdemli meg.
2020. nov. 15. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:
80%

De miért is foglalkozol vele? Nem tartozol a klikkjébe, lenéz, és a röhögés is csak kárörvendés volt. Sokszor van és lesz ilyen, nem szabad kiakadnod ezeken. Ő kb 2 perc múlva elfelejti, amin te 2 hétig rágódsz, mert számára nincs semmi jelentősége.

De nem értem amúgy, minek nézegetsz egyáltalán feléjük, határolódj el tőle, foglalkozz olyanokkal, akikkel jóba vagy.

Ui: ne akarj a "kegyeibe" férkőzni, rohadt megalázó.

2020. nov. 15. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!