Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan rajtam kívül,...

Van itt olyan rajtam kívül, aki örül a maszkviselésnek?

Figyelt kérdés
Én örülök. Nem vagyok egy szép ember, ezért nem vagyok mérges, hogy maszkban kell közlekedni, nagyobb önbizalommal megyek emberek közé.

2020. nov. 14. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Nekem jól jött. Általában az államon szoktak kijönni a pattanások, amiket szerencsére így senki sem lát.
2020. nov. 14. 23:38
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Csak 1 darabig örültem.Az első hullámban elvesztettem a munkámat,plusz létszámstopot vezettek be sok cégnél így alig találtam melót.Végül már annyira leadtam,hogy elmentem kínomban árú feltöltőnek másfél hónapra,hogy amíg találok normális munkát addig se otthon feküdjek.Az is vicc volt amúgy,hogy 3 körös felvételit nyomattak hozzá,olyan sok jelentkező lett hirtelen és jártak úgy mint én,míg előtte lasszóval fogták az embereket.

Na és itt rendkívül szerencsés volt,hogy lehetett majd később kellett maszkot hordani.Így nem ismertek fel a boltba betévedő ismerőseim,hogy lássák ezt a szégyent,hogy a nagymenő vállalkozó pakolja az ásványvizet.Szembehúzott baseball sapka,maszk és nyomtam a melót.Úgyhogy 1 napig sem voltam munkanélküli,hiába történt ez a tragédia.Viszont maszk nélkül nem hiszem hogy ment volna.

2020. nov. 14. 23:42
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Azt hittem csak én érzek így, de akkor megnyugodtam:D az inkognítós hasonlat nagyon jó az egyik válaszolótól, én is így érzem. Meg szebbnek is gondolom magam, mert csak a szemem, szemüvegem és hajam látszódik. A hajamat megtudom csinálni, a szemüvegem jól néz ki, egy szem pedig max átlagosan nézhet ki, szóval imádom a maszkot:D
2020. nov. 15. 00:14
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Legalább nem kell állandóan borotválkoznom és pont most van pattanásom is szóval így sokkal jobb.
2020. nov. 15. 00:35
 15/20 anonim ***** válasza:
56%
Én is nagyon csúnya férfi vagyok, úgyhogy szívesen hordom a maszkot.
2020. nov. 15. 06:16
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is a pattanások takarása az előny
2020. nov. 15. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

13

+1

Inkognitós hasonlat rám is illik.

Egyébként ha nem lennék szemüveges még örülnék is neki...

2020. nov. 15. 15:09
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Annyiból igen, hogy nem nagyon kell sminkelni, utcára se. És ha ezért kevesebb lesz a beteg, akkor meg azért is.

20/L

2020. nov. 16. 06:23
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
Én is azért örülök mert csúnya vagyok
2020. nov. 16. 08:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülök a maszknak, végre felvehetek olyat is amit máskor biztos kiröhögnének benne.
2020. nov. 17. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!