Miért nem érdekel semmilyen információ?
Agyi szelektàlàs a lenyegtelen infok miatt.
En is hasonlo csak nem ennyire.
Szoval ha visszakerdeznènek hirtelen hogy na mondjam el mit mondott nagy esellyel vissza tudnàm hebegni.
De en is vergödök az olyanok miatt, hogy pl youtuben keptelen vagyok meghallgatni youtubereket vagy elöadàst vagy AMI ÉRDEKEL is pl pozitiv gondolkodasrol szöveges magyaràzo részeket.
A legjobban egyetlen elöadot birok mert ö ertelmesen gyorsan beszél és lényegi infokat, eleinte azt hittem egy tapasztalt férfi aztan meglàttam es egy "kölyök"sràc. El voltam hülve hogy létezhet olyan akinek a szavai befolynak az agyamba es vàlasztekosan folyamatosan tagoltan is tud beszelni es lényegi infokat nyujt.
De alapvetöen a szomszed a nagyi meg bnö meg online tanulos muszajelöadàsok meg amikor felhivnak és àllni es hallgatni kell, az valami kinzàs.
Egyelöre akikkel ismerkedem okes egyszer beszelék velük telon hogy képben legyenek nem vagyok néma :D, de aztan én fel nem veszem ilyen small talkokhoz. Söt alapvetöen némitva is van a telom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!