Szerinted ez így normális ?
Figyelt kérdés
Van egy hívő ismerősöm! De az állandóan még a facebokra is Isten Jézus, térítés irkal a hirfolyamra mindenkit terítene! Hogy most van a kegyelem időszaka terj vissza Istenhez ! Terj meg mert hamarosan be zárul a kegyelme kapuja ! Én is hiszek de ez Szerintem túlzás ! Hogy térjek vissza egy olyan felsőbbrendű lenyhez akivel meg nem is beszeltem?????2020. nov. 13. 05:27
1/2 anonim válasza:
Igen, igazad van, de ez kb. olyan, mint amikor valaki a 28. képet posztolja önmagáról, hogy épp aznap mit csinált/nem csinált. Mindenkinek megvan a saját kis őrültsége az életben, neki ez.
2/2 anonim válasza:
Én büntethető tétellé alakítanám a térítést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!