Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigányoknak a kötekedés a...

A cigányoknak a kötekedés a vérükben van ténnyleg ahogy sokan ezt állítják?

Figyelt kérdés
Mentem biciklivel, az úttesten ment egy cigánynő a kisfiával és a kislányával aki sírt.A kisfiú erre belémkötött,hogy én elütöttem a kislányt azért sír.És nagyon sok ilyet tapasztalok,hogy a cigány kisgyerek még ki sem látszik a földből de már kötekszik.
2020. nov. 13. 00:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6. Ez azért nem olyan biztos. Apám falujában volt egy magyar pár, akik cigány gyerekeket fogadtak örökbe kisgyerekként és felnevelték őket. 3 - ból 2 ugyanúgy alávaló lett, drogos, balhés, a lány r1banc.

Köztudott, hogy személyiségjegyel is örökölhetőek a génekkel. Így háziasították az állatokat szeelektív tenyésztessel. Embernél ez természetesen történik. Gondolj bele, van egy kultúra, ahol az ilyen fazonok számítanak menőnek, ők tudnak érvényesülni, ők kapják a legtöbb gádzsit, így az ő génjeik adódnak tovább leginkább.

Hogy legyen ellenpélda is. Általános iskolás osztálytársam félig cigány volt. Magyar anya, cigány apa. Az apja otthagyta őket, így az anyja nevelte fel. Az osztály legjámborabb, egyik, ha nem a legjószívűbb tagja volt, aki könnyedén kijött másokkal. Azóta mi lett vele, azt nem tudom.

A lényeg az, hogy nyilván a kultúra a legnagyobb oka, de messze nem biztos, hogy a vérnek ehhez nincs köze.

2020. nov. 13. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Az összes ember,aki az 1%-ot védi,az találkozott 3 kivétellel,akivel jó cimbik,és úgy tesz,ezt úgy mondja,mintha a 99% nem létezne,az 1%ot sajnálom,hogy a többi miatt szégyenkeznek...Ezeknek ajánlom,hogy éljenek együtt velük. Az összes pénzüknek annyi,aztán a csontot szopogathatják,me ádd mán ide me ha nem szólok a tesvéremnek és belédszúrja a kést...Megtanulná az összes elméletben "antirasszista",hogy mi is az elmélet és gyakorlat között a különbség...
2020. nov. 13. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyan rossz ezeket olvasni, hogy ennyire utál minket az az ország, ahol születtem, miért kell ilyennek lenni? Kérlek ne legyetek ilyenek. Ha találkoztok egy emberrel és cigány, akkor egyből csótány meg stb? Kérlek ne. Nem csak a cigányok bűnözők stb. Nézd a híreket, leszurja a párját, fejbe lövi a családját, ellássa a babáját, eroszakolja a lányát. (És nem cigány). Ne legyetek előítéletesek, bár mindegy, hála isten az én koromben kevés olyan ember van, mint itt ezen a szenny oldalon.
2020. dec. 19. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak a 99% ilyen,az a baj, nem fogunk tűt a szénakazalban keresgélni,mert 100 esetből 99 az lesz,hogy gyomronszúr késsel egy telefonért,egy pénztárcáért,a többség miatt alakult ki a rossz vélemény,ide vagy oda.
2020. dec. 20. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek undorító hitvány primitív ösztönlények.
2023. jan. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!