Miért esnek egymásnak az emberek habzó szájjal a koronavírussal kapcsolatos kérdésekben?
koronavírussal kapcsolatos kérdésekben?
IS
Piszlicsáré, semmitmondó kérdésekben is egymásnak esnek az emberek.
Értelemszerűen egy olyan témában, ami mindenki életére hatással van, tönkremegy a gazdaság, korlátozások vannak, sok ember meghal, stb, ez még fontosabb az embereknek és valódi tétje van, persze hogy ebben méginkább egymásnak esnek...
Oszd meg, és uralkodj.
Ez a rendszer egyik kedvenc mottója.
Az uralkodó rendszer irányítóinak mindig is az volt a célja, hogy megosszák a társadalmat, hogy mindig legyen valami, ami miatt egymásnak esnek az emberek, hogy még véletlenül se jusson eszünkbe, hogy összejöjjenek, és összefogjanak.
Az uralkodó rendszer irányítói pontosan tudják, hogy ha az emberek egyszer összefognak, akkor elsöprő erővel semmisítik meg az uralmukat.
Szóval, a rendszer programját követjük, ha acsarkodunk egymással.
Csak össze kell fognunk és Egységként kell léteznünk, ha változást akarunk.
Csakis rajtunk múlik, hogy eljön-e pozitív változás.
Mert ez a magyar mentalitás. Élni és élni hagyni, itt nem érvényes.
Plusz a rendszerszintű agymosás, folyamatos ellenség kreálás, emberek megosztása, egoizmus.
Jól leírták előttem, kb. mindenen megy a veszekedés.
Néha van olyan, hogy melóban olvasgatok híreket és valaki rákérdez, hogy mondjak már párat. Felolvasom a hír címét... És egyből jön a hiszti. Megemlítem, hogy talán át kéne gondolni előtte, mondok pár érvet, de akkor már nem is a hír, hanem én vagyok támadva.
Gödény szidása viszont érthető. Érdemes utánanézni a dolgainak. Akinél ő egy hiteles ember, ott az egész témától függetlenül gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!