Van egy fiú haverom most meséltem neki egy srácról akivel randiztam és véleményt kértem tőle erre ő vagy kéretlenre állitott vagy lenémította az üzeneteit. Ez mit jelent? Hogy féltékeny vagy nem érdeklem?
Ha két ember valóban csak és kizárólag baráti viszonyt folytat, akkor semmi gond nincs azzal, hogy megbeszélik egymással hogy épp kikkel ismerkednek.
Nálatok viszont ahogy látom kő keményen megy a játszmázás, nyílt kommunikációra lenne szükségetek, vagy ne erőltessétek ezt az egészet.
De azt nem értem,hogy mikor megkérdezem miért tőlem kér tanácsot más nőkről azt mondja ez hosszú.
Ez mit jelent?
#11-es: Akkor mondjam meg neki,hogy nekem ő tetszik? Mert ő ezt nem tudja. Ugy értve ha egy pasinka nem mondják,hogy tetszik a lánynak,akkor nem is tudjátok?
de igen tudjuk.
viszont a felajálkozást sokkal jobban szeretjük.
mondjuk először nekem is furi volt,de mióta a net világában ismerkedünk alap a minimum furdőrucis kép.
bár nálam a 2 legutóbbi nem árult zsákbamacskát és egyből punis képet küldött,hogy tényleg megértsem mit akarnak.
Istenem, amikor gyerekek játszanak párkapcsolatosdit...
Nem vevő rá, hogy friend-zone-ban szórakoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!