Szoktak olyan intim álmaitok lenni amire álmotokban felizgultok?
Nekem mostanában egyre többször vannak ilyen álmaim, pedig lány vagyok, azt hittem ez csak a fiúknál van kamaszkorban. És az a fura, hogy csak az álombeli énem izgul fel, amikor felkelek nem vagyok nedves meg semmi. Persze lehet, hogy akkor amikor átélem az álmot az igazi énem is izgalomba jön, de mivel alszok ezért nem tudom.
Na de ez normális a lányoknál is, hogy ilyen intim, szexuális álmaik vannak?
16L
(Bocsi, ha rossz kategória)
Teljesen normális a lányoknál is. :) Most kezdenek tombolni a hormonok, és ez kihatással van Rád és minden részedre. Az álmaidra is.
Ne aggódj teljesen normális.
Én már magtározóban és a paradicsom ágyás közt is szexeltem álmomban. A magtározóban 2 osztálytársammal is. :D
Nedvesedni is szoktam olyankor.
19L
Jajj 5-ös, ne is mond :D
A kérdés után jutott eszembe, hogy hoppá, most tuti egy csomó perverz írni fog. De csak 2-őt kaptam nagy meglepetésemre. Az egyik egy lány volt, ő csak azt írta le, hogy vele is történnek hasonlók, a másik pedig egy srác aki kérdezte, hogy szűz vagyok-e, de erre már inkább nem reagáltam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!