Mi a véleményed erről?
Figyelt kérdés
Sok hívő mondja hogy nekem van autóm, van lakásom, eszek iszok, míg mások több száz millióan éheznek, szomjaznak. Na de én reggel 6tol este 6ig gürizek, anyagos vagyok a munka helyen fáradtan erek haza, akkor miért ne egyek igyak és vegyem meg ami kell nekem? Senki se tesz meg helyettem arról meg nem tehetek szerintem hogy mások több száz ezren éheznek! Ez a kormány feladata lenne segíteni ezeken nem egy átlag hétköznapi emberé!2020. okt. 31. 20:32
1/7 anonim válasza:
Ki mondta hogy Magyarországon többszázmillióan éheznek?
2/7 A kérdező kommentje:
A világban! Arra ertettem
2020. okt. 31. 20:36
3/7 anonim válasza:
És mi köze ennek a hívőkhöz?
A hitgülis troll vagy, igaz?
6/7 anonim válasza:
Ott bukik a kérdésed, hogy ha itthon dolgozol reggeltől estig, akkor sem tudsz házat venni.
7/7 anonim válasza:
Ha van rá módod akkor valóban adakoznod kéne, de el kell fogadni hogy a világ nem egyenlő és ez ellen még a kormány sem tehet sokat (a tömeges éhezés nagyrészt az ott élő műveletlensége, tudatlansága és a környezeti tényezők miatt van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!