Ha valamiben nagyon nem tudsz dönteni tanácstalan vagy, akkor hogy oldod ezt meg?
Youtubeon keress elsősegély videókat. Az újraélesztést vedd át otthon, akár egy családtaggal.
Szerintem jobb tulesni rajta, de előtte tanulj sokat, én a jogsi szerzéskor az elsősegélyre tanultam a legtöbbet és így nagyon könnyű volt. :)
Sok sikert 🤞
Tedd, amit az előttem írók tanácsoltak.
Ha sikerül, boldog leszel (de a hiányosságokat okvetlenül pótold be utólag, mert nem elég a papír, na nincs melléje tudás). Ráadásul nem veszik el a pénzed. Ha pedig elhúznak, próbálkozz másik alaklommal, de most már felkészülten!!!
Irigyellek, hogy lassan felnőttként olyan burokban tartottak a szüleid, hogy számodra egy elsősegély vizsga jelenti a nehéz döntést...
Ebben a konkrét esetben nem is kérdés, hogy el kell menni. Készültél valamennyit, szóval nem vagy teljesen fogalmatlan, benne van, hogy átmész. A közlekedők meg majd reménykednek, hogy nem te leszel az első megálló, segítségnyújtó egy balesetnél.
Úgy általánosan pedig, mérlegelni kell, több oldalról megközelítve, rágódni akár egy kicsit a döntésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!