Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valamiben nagyon nem tudsz...

Ha valamiben nagyon nem tudsz dönteni tanácstalan vagy, akkor hogy oldod ezt meg?

Figyelt kérdés
Nekem egy vizsgáról van szó, közúti elsősegély. Van időpont, de nem tudom menjek e vizsgára. Mert csak online képzésen voltam, rendes tanfolyamon nem. És így nagyon félek. Sokszor eszembe jut hogy le kellene mondani, mert nem akarom le égetni magam. Hogy pl már az újraélesztésnél mondják jó köszönjük ez most nem sikerült. Nagyon ciki lenne. Viszont ha mennék és véletlenül sikerülne legalább túl lennék rajta. Olyan ideges vagyok nem tudok dönteni. De szerintem nagy az esélye a bukásnak. Az elmélet is nehezen megy. Akkor menjek el egy másik tanfolyamra szerintetek is? Ez meg legyen lemondva most ez a vizsga?

2020. okt. 30. 07:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nézném, hogy milyen vesztenivalóim vannak, ha nem sikerül. Ha benne van a pakliban, hogy sikerülni fog, és csak annyi van ellene, hogy nem akarom leégetni magamat, akkor mindenképp megpróbálnám.
2020. okt. 30. 07:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Pénz plusz szégyen, meg feleslegesen odamegyek. Hát nehéz döntés, szerintem látni fogják hogy sosem láttam meg babát a valóságban.
2020. okt. 30. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Youtubeon keress elsősegély videókat. Az újraélesztést vedd át otthon, akár egy családtaggal.

Szerintem jobb tulesni rajta, de előtte tanulj sokat, én a jogsi szerzéskor az elsősegélyre tanultam a legtöbbet és így nagyon könnyű volt. :)

Sok sikert 🤞

2020. okt. 30. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tedd, amit az előttem írók tanácsoltak.

Ha sikerül, boldog leszel (de a hiányosságokat okvetlenül pótold be utólag, mert nem elég a papír, na nincs melléje tudás). Ráadásul nem veszik el a pénzed. Ha pedig elhúznak, próbálkozz másik alaklommal, de most már felkészülten!!!

2020. okt. 30. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek, hogy lassan felnőttként olyan burokban tartottak a szüleid, hogy számodra egy elsősegély vizsga jelenti a nehéz döntést...

Ebben a konkrét esetben nem is kérdés, hogy el kell menni. Készültél valamennyit, szóval nem vagy teljesen fogalmatlan, benne van, hogy átmész. A közlekedők meg majd reménykednek, hogy nem te leszel az első megálló, segítségnyújtó egy balesetnél.

Úgy általánosan pedig, mérlegelni kell, több oldalról megközelítve, rágódni akár egy kicsit a döntésen.

2020. okt. 30. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!