Miért félnek egyesek kimondani az igazságot?
Értem, nem baj, ha példa.
De ez nem kozmetikázás, hanem emberség. Az ember általában nem akar megbántani olyat, akit szeret.
...aki szeret, az pedig úgy szeret, ahogy vagyok - őszintén. :) Körbeértünk.
Ha tudnád, mennyire emberi vagyok... nem sorolom. De a kommunikációt minimalizáltam az utóbbi években, mert ez a racionális döntés ebben a... fhasz világban. Ha kussolok, mindenki jól jár.
Nem hiszem, hogy az vagy, nem bántásból, de ha neked a "nem bunkóság" kozmetikázásnak minősül... az őszinteség nem zárja ki a tapintatot.
De remélem, találsz valakit, aki így is szeret.
Nekem a munkahelyemen hazudnom kell, ha otthonról akarok dolgozni. A valódi probléma általában a zaj, amivel nem hajlandók a vezetők semmit sem kezdeni, én viszont ilyen körülmények között nem tudok összpontosítani a munkára, ez stresszel.
Én utálom, hogy hazudni kell valamit, mert ez nagyon nem én vagyok.
Viszont vannak nagyon tabu témák, ilyen például a fizetés, vannak nagyon megosztó témák, ilyen például a vallás, hit, politika, és van, amikor mérlegelni kell, mennyit mondhatsz el valakinek, pl. a pletykás kollégámnak nem fogom az orrára kötni, ha éppen munkahelyet akarok váltani, de még nincs semmi biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!