Miért félek a férfiaktól?
Nem vagy egyedül, nekem is van egy ilyen fóbiám.
Ahogy az előttem lévők is írták, érdemes beszélgetni egy szakemberrel (ne pszichiáterrel, inkább pszichológussal), mert ez így tényleg iszonyatosan rossz, tudom mennyire.
Ha magad sehogysem tudod ezt legyőzni, beszélj egy pszichológussal.
Tudat alatt biztosan van valami régi férfiakkal kapcsolatos sérelmed, mert ilyen nem alakul ki csak úgy:/
Meg esetleg nem tudom, hogy apukáddal milyen a kapcsolatod...az meghatározó lehet.
Szurkolok, hogy le tudd győzni!
Voltam már pszichológusnál kb 5 évvel ezelőtt,nem konkrétan emiatt,hanem mert szorongtam és nagyon visszahúzódó voltam.Nekem nem igazán segített.Mindig én beszéltem,hogy mi történik velem,egy-két dologra rávilágított ugyan,de nem igazán lettem okosabb.
Apámmal nem igazán tartom a kapcsolatot,rég elváltak a szüleim már.De ezt sem tudnám okként felhozni,mert tényleg kb ovis koromtól bennem van ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!