Sovány fiúnak lehet barátnője?
Figyelt kérdés
Eléggé vékony vagyok, hosszú vékony karjaim, lábaim vannak. Azért nem vagyok csont és bőr, de vékony vagyok. Ennek ellenére erős vagyok, sokszor az erősebb alkatúakat simán lepipálom. Szóval nem vagyok úgy gyenge, de ránézésre vékony. Magas vagyok, így optikailag rosszabb helyzetben vagyok.2020. okt. 19. 21:38
2/14 anonim válasza:
Könnyebben mint a kövéreknek...
3/14 anonim válasza:
Ismerös szitú. Válaszok engem is érdekelnek!
4/14 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Még egy vékony fiúnak se lett barátnője soha.
(irónia)
5/14 anonim válasza:
Nem,soha nem lehet.
Vagy milyen válaszokra számítanak itt a gyakori kérdéseken?
6/14 anonim válasza:
Nem. Minimum Molnár Krisztián alkatúnak kell lenni hozzá.
7/14 anonim válasza:
6os. Fogd meg a sorom es 6ev mulva megleszxd
8/14 anonim válasza:
Nekem pl.kifejezetten a vékonyabb srácok jönnek be
19/l
9/14 anonim válasza:
Sok lánynak bejön a vékonyabb alkat is, nekem is tetszenek sokszor az ilyen srácok.
10/14 anonim válasza:
Hány éves vagy már ne is haragudj? Tizenöt? Tinédzserkorban a gyíktest a legjobb. Amúgy utána is. Ha az ember szálkás. Ha erre rá akarsz gyúrni edzőterem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!