Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mennyire tartja veszélyesne...

Ki mennyire tartja veszélyesnek a korona virust ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Nincs kialakult véleményem a dologról. Orvosok mondanak egymásnak ellent a témában, statisztikát minden ország úgy hamisít, ahogy akar. Nem érzem magam kompetensnek, hogy eldöntsem mennyire veszélyes az emberiségre más vírusokhoz képest. Az biztos, hogy bele lehet halni, a maszkba meg nem. Úgyhogy hordom a maszkot és ennyi. Ettől még ugyanúgy eljárok mindenhova mint eddig. Az este 11es zárás kicsit zavar. Kifejezetten magamat nem féltem, fiatal vagyok, az influenzát sem kaptam el soha.
2020. okt. 18. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

- Nagyon veszélyes! Ugyanis rengeteg beteg ember nem kapja meg az őt megillető ellátást a hülye felfújt járvány miatt.

- Nagyon veszélyes! Ugyanis a rengeteg kiszórt fertőtlenítőszer hatalmas károkat okoz az élővilágnak, s rajta keresztül az embernek.

- Nagyon veszélyes! Ugyanis a félelem az immunrendszer legnagyobb gyilkosa. Ma meg tesznek róla, hogy mindenkit elérjen a vékony fosás.

- Nagyon veszélyes! Ugyanis teljesen leredukálódnak az emberi kapcsolatok, és rohamléptekkel haladunk a teljes elmagányosodás felé.

Tovább is van, mondjam még?

2020. okt. 18. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
#12 kérlek ne, így is sok volt belőled.
2020. okt. 18. 19:09
 14/14 sisiwrc válasza:
44%
Kell egy masik gatya mert ezt össze szartam💀💀💀
2020. nov. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!