Ki mennyire tartja veszélyesnek a korona virust ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 12:12
11/14 anonim válasza:
Nincs kialakult véleményem a dologról. Orvosok mondanak egymásnak ellent a témában, statisztikát minden ország úgy hamisít, ahogy akar. Nem érzem magam kompetensnek, hogy eldöntsem mennyire veszélyes az emberiségre más vírusokhoz képest. Az biztos, hogy bele lehet halni, a maszkba meg nem. Úgyhogy hordom a maszkot és ennyi. Ettől még ugyanúgy eljárok mindenhova mint eddig. Az este 11es zárás kicsit zavar. Kifejezetten magamat nem féltem, fiatal vagyok, az influenzát sem kaptam el soha.
12/14 anonim válasza:
- Nagyon veszélyes! Ugyanis rengeteg beteg ember nem kapja meg az őt megillető ellátást a hülye felfújt járvány miatt.
- Nagyon veszélyes! Ugyanis a rengeteg kiszórt fertőtlenítőszer hatalmas károkat okoz az élővilágnak, s rajta keresztül az embernek.
- Nagyon veszélyes! Ugyanis a félelem az immunrendszer legnagyobb gyilkosa. Ma meg tesznek róla, hogy mindenkit elérjen a vékony fosás.
- Nagyon veszélyes! Ugyanis teljesen leredukálódnak az emberi kapcsolatok, és rohamléptekkel haladunk a teljes elmagányosodás felé.
Tovább is van, mondjam még?
13/14 anonim válasza:
#12 kérlek ne, így is sok volt belőled.
14/14 sisiwrc válasza:
Kell egy masik gatya mert ezt össze szartam💀💀💀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!