Nem szeretek olyan emberekkel beszélgetni, akik kiakadnak a káromkodáson, csúnyább beszéden. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Egyszerűen irritál a hozzáállásuk, meg az, hogy ezen pörögnek és ez alapján ítélnek meg másokat. Volt, aki primitívnek nevezte azokat, akik káromkodnak, én meg úgy megmondtam volna neki, hogy az a primitív, aki ennyi alapján ítél meg egy embert. És minél idősebb vagyok, annál kevésbé van kedvem elviselni ezt az ítélkezést. Van ezzel más is így? Miért kell a káromkodáson kiakadni? Hiszen az egyfajta őszinteség, amivel kiadja magából az illető a pillanatnyi feszültségét. És nem arra gondolok, amikor valakinek minden második szava b_meg, hanem amikor a megfelelő helyen és időben, a lehetőségekhez mérten választékosan szidja, amit épp szidni akar. Ez miért nem oké?2020. okt. 17. 12:22
11/19 anonim válasza:
Ki mondta hogy minden második szava az? Azokról beszélünk akik még arra is lecseszik az embert ha néha kicsúszik..
12/19 anonim válasza:
Felőlem akadjanak ki nyugodtan és kerüljenek is el messziről. Én úgy állok a káromkodáshoz, ahogy te, ha valaki emiatt elítél akkor ugyanannyira nem vagyok rá kíváncsi, mint ahogy ő se rám.
13/19 anonim válasza:
hát én se nagyon szeretek ilyen emberekkel beszélgetni, de muszáj mert a párom szülei. szeretem őket nagyon, de baromira idegesít hogy nem beszélhetek úgy, ahogy akarok. és mielőtt a kedves lepontozott válaszoló megszólalna, nem, nem minden második szavam a ge-ci meg a szar. nem csak ez a két véglet létezik. ha én beütöm a kislábujjamat, akkor bizony kijön a számon a basszameg. ezzel szerintem a legtöbb ember így van. de náluk azt se lehet mert jaj megidézem az ördögöt a szent keresztény háztartásukba. nekem ez túlzás.
14/19 Metionin válasza:
Aki folyamatosan képes azon pörögni, hogy kicsúszott a számon egy bmeg, azzal én sem. De tapasztalataim szerint az ilyen emberek amúgy sem azok a típusok, akikkel barátkoznék mert vagy extra prűdek és a kinézetem miatt sem állnának velem szóba vagy valláskároultak vagy hasonló.
15/19 anonim válasza:
Én sem kedvelem az ilyen embereket,általában álszentek.
16/19 anonim válasza:
Én például egyáltalán nem káromkodok, 27/F létemre. Ha mással beszélgetek, és néha beesik nála valami káromkodás az egyáltalán nem zavar, de mikor szinte minden második szava az, akkor van, hogy megjegyzem, hogy nem lehetne ezt káromkodás nélkül?
17/19 anonim válasza:
Amúgy a szar mióta csúnya szó, igaz nem a legszebb csak egy kicsit erős :D
19/19 anonim válasza:
Azta kva mindenit már minden csúnya szó, ami kicsit erősebb fogalmazású? 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!