Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretek olyan emberekkel...

Nem szeretek olyan emberekkel beszélgetni, akik kiakadnak a káromkodáson, csúnyább beszéden. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen irritál a hozzáállásuk, meg az, hogy ezen pörögnek és ez alapján ítélnek meg másokat. Volt, aki primitívnek nevezte azokat, akik káromkodnak, én meg úgy megmondtam volna neki, hogy az a primitív, aki ennyi alapján ítél meg egy embert. És minél idősebb vagyok, annál kevésbé van kedvem elviselni ezt az ítélkezést. Van ezzel más is így? Miért kell a káromkodáson kiakadni? Hiszen az egyfajta őszinteség, amivel kiadja magából az illető a pillanatnyi feszültségét. És nem arra gondolok, amikor valakinek minden második szava b_meg, hanem amikor a megfelelő helyen és időben, a lehetőségekhez mérten választékosan szidja, amit épp szidni akar. Ez miért nem oké?

2020. okt. 17. 12:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta hogy minden második szava az? Azokról beszélünk akik még arra is lecseszik az embert ha néha kicsúszik..
2020. okt. 17. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Felőlem akadjanak ki nyugodtan és kerüljenek is el messziről. Én úgy állok a káromkodáshoz, ahogy te, ha valaki emiatt elítél akkor ugyanannyira nem vagyok rá kíváncsi, mint ahogy ő se rám.
2020. okt. 17. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
hát én se nagyon szeretek ilyen emberekkel beszélgetni, de muszáj mert a párom szülei. szeretem őket nagyon, de baromira idegesít hogy nem beszélhetek úgy, ahogy akarok. és mielőtt a kedves lepontozott válaszoló megszólalna, nem, nem minden második szavam a ge-ci meg a szar. nem csak ez a két véglet létezik. ha én beütöm a kislábujjamat, akkor bizony kijön a számon a basszameg. ezzel szerintem a legtöbb ember így van. de náluk azt se lehet mert jaj megidézem az ördögöt a szent keresztény háztartásukba. nekem ez túlzás.
2020. okt. 17. 13:18
 14/19 Metionin ***** válasza:
100%
Aki folyamatosan képes azon pörögni, hogy kicsúszott a számon egy bmeg, azzal én sem. De tapasztalataim szerint az ilyen emberek amúgy sem azok a típusok, akikkel barátkoznék mert vagy extra prűdek és a kinézetem miatt sem állnának velem szóba vagy valláskároultak vagy hasonló.
2020. okt. 17. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kedvelem az ilyen embereket,általában álszentek.
2020. okt. 17. 21:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Én például egyáltalán nem káromkodok, 27/F létemre. Ha mással beszélgetek, és néha beesik nála valami káromkodás az egyáltalán nem zavar, de mikor szinte minden második szava az, akkor van, hogy megjegyzem, hogy nem lehetne ezt káromkodás nélkül?
2020. okt. 18. 02:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a szar mióta csúnya szó, igaz nem a legszebb csak egy kicsit erős :D
2021. máj. 12. 16:35
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es van benne valami :D
2021. máj. 12. 16:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Azta kva mindenit már minden csúnya szó, ami kicsit erősebb fogalmazású? 😉
2021. máj. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!