Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg Vasvári Vivien az...

Tényleg Vasvári Vivien az egyetlen szép anyuka?

Figyelt kérdés
Rajta kívül még nem láttam szexi, jól kinéző anyukát itthon. Csomó jó 30-hoz közeli gyerek nélküli nőt látok, a gyerekesek között viszont egyet se, csak Vasvári Vivient.
2020. okt. 16. 07:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%
Te normális vagy? Sétálj már végig Budapest bármely utcáján 6-szor különb, szebb, intelligensebb nők jönnek veled szenben. Vasvari Vivien csak jókor volt jó helyen és volt annyi pénze hogy szetmuttesse magát a felismerhetetlensegig. Elég szégyen ez hogy ilyen nők vannak a médiában és egyáltalán van aki még foglalkozik ilyen szinten veluk.
2020. okt. 20. 20:42
 22/30 anonim ***** válasza:
87%
Egy förmedvény ahogy kinéz most. Szerencsére az én feleségemnek volt annyi esze hogy a mellplasztikanal es a hasfelvarrasnal megállt hisz neki nem is kellene mást csinaltatni magán, gyönyörű arca van (genetika) . De ennek a nőnek az arca úgy néz ki mintha ferfibol nővé operaltatta volna magát. Nem is ertem a plasztikai sebészét se.
2020. okt. 21. 08:30
 23/30 anonim ***** válasza:
80%
Fuuu remélem mihamarabb eltajarodik már ez a kiélt riher*ngy! Magyarország szegyene hogy efféle emberekkel kell telerakni a médiát! Mégis ki ez a nő? Mit tett le az asztalra? És a jó isten lássa lelkem, nem vagyok rá irigy egy percig sem, hisz jó módban élek boldogolan! De....! Mi szükség van az ilyen pénzéhes, ostoba, buta hírnévhajhaszokra???
2020. okt. 22. 11:21
 24/30 anonim ***** válasza:
60%
Ki? az a rusnya csontváz???
2020. okt. 22. 18:15
 25/30 anonim ***** válasza:
22%
Voksán Virág legalább olyan szexi anyuka mint Vivi.
2020. okt. 24. 08:21
 26/30 anonim ***** válasza:
58%
Voksan Virag 6x jobb nő mint Vasvári Vivien , maradjunk ennyiben!
2020. okt. 25. 15:44
 27/30 anonim ***** válasza:
56%
Te nagyon be vagy szűkülve, az 1 dolog, a másik, hogy nem csak a te ízlésed létezik (illetve -rosszul fogalmaztam, mert az nem létezik.)
2020. nov. 15. 14:09
 28/30 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha Vivien szerinte az ideális nő, akkor kicsit se létezik ízlése a kerdezonek :D
2020. nov. 15. 14:25
 29/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem szép Vivien alapból. Hiaba a sok plasztikaja, de nem is tetszehtunk mindenkinek, ezt el kell fogadni. Van aki meg őt látja idealisnak.
2021. jan. 29. 08:52
 30/30 anonim ***** válasza:
Vajon hány pasinak jönne be az implantátumai nélkül? 🤔
2021. febr. 6. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!