Hetero lány vagyok. Nincsenek igazi barátaim, mert szerintem a legtöbb lány unalmas és kétszínű, egy fiútársaság pedig sose fog úgy befogadni, mint egy fiút. Mit gondoltok erről?
Teljes mértékben a fiúkhoz vonzódom, és sokkal jobban preferálnám a fiús barátságokat, de ez sose fog megadatni nekem. Ha a fiúk heccelik is egymást, valójában igaz barátok, mindig számíthatnak egymásra. Ehhez képest a lányoknál ez fordítva van... ha egymás társaságában vannak akkor nagy a barátság, viszont a hátuk mögött kibeszélik egymást. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert vannak jófej lányok meg tahó fiúk.
Emiatt sokszor úgy érzem, jobb lett volna ha fiúnak születek.. nem vagyok transznemű, elfogadom hogy a női kártyát dobta nekem a sors. Viszont elég fiús lány vagyok, kb semmi klasszikus lányos dolog nem érdekel. Szóval így nem túl sok dologról tudok lányokkal beszélgetni, a fiúk többsége pedig nem vesz komolyan, azért, mert lány vagyok.
Igazából miközben írom ezeket a sorokat, rájöttem hogy semmi értelme nincs ennek a kérdésnek a kiírásának, és valószínű akik olvassák majd azt gondolják, nem vagyok normális. De mindegy, most már kiírom. :D
Igazából azt szeretném kérdezni, hogy érzett már valaki így, van valakinek tanácsa hogyan érezhetném jobban magam, hogy ne emésszen fel ez a kettősség?
Nem minden lány ilyen :D
De tény hogy nehéz jó társaságot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!