Mi a véleményed ???
Ki leptem a gyulibol és ezt írta ki rollam a Pásztor ! Mit gondolsz ?
Most le - LEPLEZLEK,,, igen szeretetbôl megteszem, hogy Amin nem akartál elgondolkodni, en megteszem itt az üzenetemben, helyetted, de éretted. LE-LEPLEZEM, azaz nyilvánvalová teszem számodra, hogy nagy BAJBAN vagy,,, - Hogy miért, es mire fôl azt k??? érded!!!,,, Nos,, abban ahogy megnyilvánúlsz a beszédedben és indulatosan megszólod a HÍVÔKET,,, A HAMIS HIVÔKET,,, és mondod : EZ is TESZI magát HÍVÔNEK??? Közbe, részegeskedik,,, kábitozik,,, /Ha nô/ manusozik, / ha férfi / megcsalja feleségét,,,, csunyán beszél átkozodik. - Aztân folytatod de már többes számban :ezek mind gonoszok, sátánok es itt már a lecsunyabb szavakkal támadod ôket,,,általánositva mondod mind G -Ik,,, csalnak - lopnak - hazudnak,,,HABI MEGKERESZTELKEDTEK,, , Hmm 🤔,,, és mit mondjak bizony IGAZ sok hivôre nézve . - DE!!!! ezzel a megnyilvánulásoddal LELEPLEZTED MAGADAT, mert ezek szerint tudod, hogyan kell egy HIVÔNEK viselkednie,,, es ha hivô akkor attol HÍVÔ, hogy megkeresztelkedett. És te még mondod is : NA EZÉRT nem leszek hivô. DE,,, tudod mit mond ISTEN a bibliaban rólad??? Ezt :Rómaiakhoz, 2:1 - Annakokáért menthetetlen vagy óh ember, bárki légy, a ki ítélsz: / HIVÔKET/ mert a miben mást megítélsz, önmagadat kárhoztatod; mivel ugyanazokat míveled / TESZED/ te, a ki ítélsz.- Igen,, ha te is ugyanazokat teszed,, vagy beszélsz,,, akkor gondolod, hogy ISTEN elôtt majd hivatkozhatsz arra, hogy azért nem lettél HÍVÔ mert sok kamu hivot láttál??? Huuuu, nagy bajban vagy,,, mert tudtad, hogyan kellene HÍVÔNEK lenni. - És te mégsem tetted meg, jaaaj,,, és tudod mit mond ISTEN? Ezt : Rómaiakhoz, 2:3 - Vagy azt gondolod, óh ember, a ki megítéled azokat, a kik ilyeneket cselekesznek, és te is azokat cselekszed, hogy te elkerülöd az Istennek ítéletét? Nem,,, nem kerulöd el az ÍTÉLETET,,, Mert neked is meg kellett volna térned megvallva ISTEN és emberek elött, hogy te is BŰNÖS EMBER VAGY,,, és nem takarozhatsz a hamis hivôkre hivatkozva ISTEN és a MEGVÁLTÓ Jézus Krisztus elött. - Ugyhogy,,, kérlek, most engem se szoljal meg,,, mert én jót akarok neked,,, gondolkozz el ezen Amit irtam,,, AZ ÚR ADJON JÓ BELÁTÁST ES ÉRTELMET NEKED,,,és : Apostolok, 2:38 - Péter pedig monda nékik: Térjetek meg és keresztelkedjetek meg mindnyájan a Jézus Krisztusnak nevében a bűnöknek bocsánatjára; és veszitek a Szent Lélek ajándékát. Terj meg mert a pokolba kerülsz !!!!!
Te nem az a hitgyüliből kilépett arc vagy?
Amúgy nem tudom, szerencsére eddig nem csatlakoztam semmilyen szekta szarsághoz.
Nem szólok hozzá semmit. Neked sem kéne vele foglalkoznod. Hamarabb szabadulsz tőlük, ha nem reagálsz semmit sem rá.
Mondjuk nem is írt semmi értelmeset.
Nekem a leleplezés mást jelent. Pl. valami tiltott, vagy törvény szerint is bűnös dolgot tettél, vagy előkerültek meztelen fotók :D Na, ez a leleplezés. Nem ez a zavaros szöveg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!