Szerintetek is jómódot sugall a pocak a ffiaknál?
Figyelt kérdés
Amikor meglátok egy elegáns nagyhasú éltes férfit mondjuk ingben-zakóban,ahogyan a hasa feszíti ki az inget,valahogy mindig olyan érzésem van hogy ez egy igazi nagystílű hedonista valaki lehet,nektek van ilyen érzésetek az ilyen emberekkel kapcsolatban?
2020. okt. 13. 14:43
21/23 anonim 

válasza:

Kerdezo ugye csak trollkodsz? Hat en felrohogtem az 1.kommenteden mikor megnyitottam :D
22/23 anonim 

válasza:

Nem. Inkább azt, hogy nincs pénze jó minőségű, egészséges ételekre. Nem törődik magával.
23/23 anonim 

válasza:

Nem értem miért hiszik trollkodásnak , én is nagyon kedvelem a nagy pocakú férfiakat és igen egy része éppen a jólétben hízott el. Volt párom is ez a típus volt, a 4 személyes sültestálat egyedül megette 😊 nem is volt gyerekkora óta 120 kg alatt 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!