Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek egy ilyen ember...

Szerintetek egy ilyen ember miért lesz ápolónő?

Figyelt kérdés
Egy rokonomról van szó, aki hát a legkevésbé sem kedves vagy empatikus. Már egészen kicsi korunkban is gonoszkodó volt, lenéz mindenkit, csúnyán beszél stb. Tipikus bunkó lány, aki erre még büszke is. Tinédzser korában járatták a nagynénémék pszichológushoz, feküdt is néhány hétig pszichiátrián, akkor azt hittük majd normálisabb lesz, de szerintem mióta felnőtt (25) azóta még rosszabb. Persze vannak jó tulajdonságai is, de ilyen személyiséggel miért akar valaki ápoló lenni? Nekik pont, hogy kedvesnek kelleni lenniük. Egyébként nagynéném (az anyukája) is ápolónő, gondolom ezért, de engem inkább elrettent, hogy mennyit dolgozik, kevés pénzért és ő legalább 10 éve erősen iszik is. Persze lehet nem a munka miatt, de szerintem közrejátszik. Egyébként nagyon szép szakmának tartom és fontos is, csak nem értem ilyen személyiséggel ő miért szeretne ebben dolgozni. Amikor tőle kérdeztem csak annyit válaszolt, hogy "mért mi legyek? bolti eladó?) célozva arra, hogy én egy boltban dolgozom.
2020. okt. 12. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem empatikus akkor semmi keresni valója a nővér szakmában!Eladónak sem lenne jó szóval...
2020. okt. 12. 11:04
 2/3 Girlll3 ***** válasza:
100%
Hát, túl empatikus se lehet, mert akkor meg beleroppanna idegileg, hogy milyen sorsok és szenvedések vannak. Sebészek se az együttérzésükről ismertek.
2020. okt. 12. 14:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, erre már én is gondoltam, hogy pont az empátia hiánya teszi majd jó ápolónővé, csak szegény betegeket sajnálom, akikkel úgy fog viselkedni, mint mindenki mással maga körül.
2020. okt. 12. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!