Médium vagyok? Nagyon foglalkoztat, utána is olvastam de nem vagyok benne biztos. Elég sok paranormális dolog történik velem.( a szellemeket nem látom, de részletezem lent )
Nagyon sokszor ( naponta többször ) érzek/tudok olyan dolgokat, amiket nem mondott senki és nem tudhatok sehonnan. Sokszor jósolok apróbb dolgokat
pl.: a múltkor melegítettem valamit a sütőn, és elkezdett egy párbeszéd szerű menni a fejemben, hogy mit csinálnék ha ki gyulladna. Abban a pillanatban ki gyulladt a konyharuha.
A másik példa,hogy sokszor amikor nézem a játszó gyerekeket, valamelyikre rá nézek, és tudom hogy el fog esni stb. És utána meg is történnik.
Ha beszélgetek valakivel
( üzenetben ) akkor meg érzem ha valami baj van, pedig semmi jele nincs.
Nagyon át tudom érezni a dolgokat, teljesen mintha át kerülnék a másik ember testébe, és érzékelném ami vele történik, majd vissza térnék a saját testembe.
Néha csak úgy a semmiből érzek szagokat/illatokat, a legtöbbet éjszaka amikor biztos hogy nincs körülöttem olyan tárgy aminek a szagát érzem. Ez legtöbbször 1 és 3 között szokott történni. Pl.: Távoli, fahéjas Kürtős kalács szag. A semmiből éreztem és nem hiszem hogy valaki az erdőben hajnali 3-kor Kürtős kalácsot sütne.
Valahogy tudom az állatok gondolatait. Nen tudom megfogalmazni hogy hogyan...
De olyan furcsa ez az egész.
Valószínűleg kicsit túl gondolom, de nagyon foglalkoztat a téma, és minél előbb szeretném tudni, mert néha már félek magamtól.
Előre is köszi a válaszokat!

Szia,
Hallgass a lelkiismeretedre es, hogy mit sug az orangyalod. Sokszor a gonosz szereti elhitetni, hogy van kulonleges kepessegunk es hogy van ilyen kepessegunk.. tedd a jot segits masoknak es imadkozz.. ahol nyugalmat talal a lelked, ott lesz a helyes valasz is.
Szep aldott vidam napot es Isten aldjon meg!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!