Miért nem tudom eldönteni magamról, hogy szép vagyok-e vagy nem?
Figyelt kérdés
Nézem magam tükörbe, fotón , de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy magamat látom és így nem tudom megállapítani.
Igazából nem a gondom, hogy nem tudom milyen vagyok,úgyhogy ne írjatok, hogy küldjek képet!! Én szimplán arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem tudom kívülről szemlélni magam? Érdekes..
2020. okt. 8. 20:02
1/3 anonim válasza:
Te máshogy látod magad, mint a többi ember - mindig van valamilyen szintű elfogultság magaddal szemben, amit nem nagyon tudsz leküzdeni (nem is kell)
2/3 anonim válasza:
Tudományosan bizonyított tény hogy saját magáról senki sem tudja ezt megmondani. A saját arcod számodra semmi különös. Általában magunkon az előnytelen vonásokat vesszük észre míg más észrevesz más vonásokat is. Ha biztosra akarsz menni akkor ne félj a választól és kérdezz meg minél több embert erről.
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet ebben valami, mert sokszor van, hogy emberek olyan dolgot emelnek ki a külsejükön felnagyítva, amit én sosem vettem rajtuk észre vagy ha igen, akkor is tök semleges az a valami és nem csúnyítja őket el.
Bezzeg mikor én nagyítgatok fel dolgokat, mondván ez meg az ronda rajtam akkor nem hiszem el senkinek, hogy ez eddig nem tűnt fel senkinek:DD
2020. okt. 9. 04:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!