Normális, hogy egy fejezet, kemény 9 oldal alapján, valaki 10-ből egy csillagot adott és utál listába rakta a képregényemet?
Kicsit zokon vettem. Régóta rajzolok (16 év biztos, de talán van 17 is), de a rajztáblát, úgy az egész digitális rajzolást nemrég kezdtem. "Magyar manga", leszbikus kategóriában, de semmi erotikus. Tisztában vagyok vele, hogy az első fejezet gyors lett, de igazából az annyit akart közölni, amennyit rajzoltam.
Nem bánom, ha valaki szerint xarul rajzolok, az is vélemény, kritika, nem tetszik, kész. Csak az szúrja a szememet, hogy két fejezetet nem várt meg, rögtön utál lista és egy csillag. Nem ez életem problémája, mielőtt valaki írná :D Csak szúrja a szemem. Még csak nem is arra vagyok kiakadva, hogy mennyit dolgoztam, mert kit érdekel, a végeredmény a fontos - ami, mivel szeretem csinálni, egyre jobb, a második fejezetben lévő rajzokon is látszik.
A legtöbb probléma onnan adódik, hogy nem sz@rod le eléggé. Szóval nyugi.
Amúgy egy linkel nem dobsz meg? :)
Nem vagyok egy képregény fan, de könyvet olvasni szeretek. Egy könyvben nálam kb. az első 50 oldal eldönti, hogy áttudom-e vergődni magam rajta, vagy sem. Ha nyögvenyelős kínszenvedés, akkor leteszem. Ha olvasatos, érdekel, akkor baromi gyorsan kiolvasom. Ami nekem az, az másnak lehet, hogy nem az.
Gondolom így lehet ez a képregényekkel is. Nehezen értelmezte, nem kötötte le, vagy csak nem tetszett neki, tovább lépett. Ennyi. Nem kell ezen fennakadni.
Mi a gond ezzel?
Ha nem tartod elég hosszúnak a feltöltött tartalmat a reális értékeléshez, akkor töröld és tedd fel egyben a két fejezetet.
Ha meg feltöltötted vállald, hogy lehet ellenvélemény.
Erre csak annyit lehet mondani, hogy mindenkinek más az ízlésvilága...
Lehet, valakinek nagyon tetszeni fog a műved, s 10-es értékelést ad neked, de valakinek meg már az első oldaltól elmegy a kedve az egésztől...
Ennyi...tökéletes mű nem létezik, meg mindenki másféle, másfajta dolgokat szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!