Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az jó tulajdonság, hogy ha...

Az jó tulajdonság, hogy ha bármi kudarc ér akkor én azt rezzenéstelen arccal nyugodtan fogadom?

Figyelt kérdés

Mondjuk, megbuktam forgalmi vizsgán, olyan dolog miatt ami tőlem független volt. Szó nélkül kiszálltam és helyet cseréltem az oktatóval. Harmadik állásinterj zajlott úgy, hogy kézfogás után a tapasztalatot kérte , mondtam nincs, erre mondta akkor nem tud foglalkoztatni. Mondtam jó, minden jót, viszont látásra.

Kisiskolásként amikor megbuktam pótvizsgán fogtam és illedelmesen elköszönve távoztam.

Volt olyan interjú, hogy az utolsó 2 ezer forintomat öltem bele utazásba aztán mondta a bácsi, hogy hát azt gondolta van tapasztalatom. Akkor bocs, de nem. Pedig leírtam, hogy pályakezdő vagyok.

2020. okt. 6. 13:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Biztosíthatlak, hogy nem ezért használnak ki, mindenki átmegy ilyenen.

2020. okt. 6. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!