Miért van az, hogy sokan bunkó stílusban válaszolnak itt a GYAKORIKÉRÉDSEK oldalon?!
Mondjuk az ilyen típusú kérdésektől én is kivagyok, amikre google 0,5 mp alatt kiadja a választ. Egyszerűen nem értem, miért tartja valaki egyszerűbbnek, vagy hitelesebbnek, vagy jobb ötletnek itt megkérdezni. Pl. az ilyen kérdések, hogy "Mennyibe kerül egy sajburger a McDonaldsben?". Hát basszus, van oldaluk, bárki meg tudja nézni akinek van internete, ehelyett itt vergődik a kérdező. Ilyenkor tényleg feltétlezem, hogy ő nem tud a google létezéséről, mert más logikus magyarázat nincs a kérdésére.
Az állatneves kérdések is furák, te látod azt a bizonyos állatot, te ismered a személyiségét, te fogod utána évekig azon a néven szólítani. De mondjuk már beláttam, hogy nem vagyunk egyformák, és tényleg vannak olyan fantáziátlan emberek, akiknek ez nehéz. Nem mintha én olyan hiper-kreatív lennék, de azért az állataimat én szeretném elnevezni.
A privátokat kár amúgy elolvasni, én általában olvasás nélkül törlöm, ez nem egy levelzgetős oldal. Nagyrészt úgyis csak bunkóskodásokat küldenek ott, nemhiába nem merik kiírni.
Én például az agytevékenységet tartom legfelsőbb rendűnek. Amennyiben a kérdés feltevője már a kérdésben kinyilvánítja azt, hogy ő buta, renyhe agyú növény szeretne maradni, akkor az én stílusom azonnal megváltozik. :D Mondhatnám, hogy ha nem is ugyanazon a síkon, de ugyanakkora mértékben leszek bunkó, és így csak pariba kerültem a kérdezővel.
Példának hoznám, amire egyébként nem is írtam, valaki megkérdi, hogyan fejlődhetne angolból, de könyvet ne ajánljunk, mert "nem szeretem az olvasgatást" (lehet, hogy csak hasonlót mondott). Olvasgatást. :D Nemhogy ostoba állat, de annyi sütnivalója van, hogy lenéző stílust alkalmazzon az olvasással kapcsolatban.
Aztán azokat nagyon utálom, mint ebben a kérdésben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazif..
az első elkezdi feszegetni, hogy hogyan lehetne gondolkodásra bírni, ő meg leírja neki a választ. Ugyan ide sem írtam, de ilyen esetekben szeretne kijönni belőlem a kőbunkó. :D
És a többiek is jókat írnak, a google helyettesítő kérdezők, meg a málnafagyis példa.
Mondjuk azt látom, hogy ezen az oldalon a lepontozás sokkal sűrűbben szól a kispályás bosszúról, ha valakit kiigazítanak tévedésében, mint a valódi értékelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!