Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális, hogy beteg a...

Az normális, hogy beteg a párom, és egész nap alszik?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő, ő meg a férfi. Nem tudom én ha beteg vagyok, nem alszok egész nap... Megfázott és lázas volt tegnap, ma már az sincs.
2020. szept. 26. 10:47
1 2
 11/17 Miss Endzsi ***** válasza:
83%
Én is egész nap fekszek ha beteg vagyok.
2020. szept. 26. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
igen, normális, ne szekáld emiatt.
2020. szept. 26. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Engem valamelyik évben télen elért valami olyan vírus hogy konkrétan 1 perc volt a maximum, amit ébren tudtam lenni, elég ijesztő volt! A saját nevem se volt meg... ha nem ápol a nagymamám, lehet ott száradok ki, napokig csak aludtam aludtam és aludtam, ő keltegetett bizonyos időközönként hogy legalább igyak egy kicsit.

Fura volt, mert addig engem inkább csak ezek a nátha-fejfájás-köhögés-tüsszögés-gyengeség kaptak el, de akkor is sokkal fáradtabb, aluszékonyabb vagyok a szokottnál.

Szóval igen normális, regenerálódik a szervezete, hagyd békén és ne cseszegesd hogy ő így gyógyul.

2020. szept. 26. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Minden férfi ilyen. Apám is és a férjem is ha 37 fok felé megy a lázuk egesznap az ágyat nyomják ramaty állapotban. Eleg nekik egy kis megfázás vagy egy kis baci és máris a halalukon vannak. A nők jobban viselik a betegségeket.
2020. szept. 26. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

de ez genetikai dolog. nem azért, mert sajnáltatják magukat. a nők immunrendszere erősebb, tovább élnek. ez van!

nem kell összehasonlítani. az én barátom is sokkal többet lesz beteg, meg hamarabb kidől a betegségtől. én meg egészségtelenebbül élek, mégis mindig jó erőben vagyok. össz vissz egy fél megfázásom volt az elmúlt években. nem is tudom, mmikor voltam utoljára betegszabin. iskolából se hiányoztam soha :D

2020. szept. 26. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Amikor nagyon beteg vagyok én is van hogy egész nap alszok... Mondjuk ez csak 1, max. 2 napig tart.

Sose jutott még amúgy el a tudatodig, hogy senki se egyforma és még ugyanaz a betegség is okozhat különböző tüneteket 2 embernél?

2020. szept. 26. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

"Aggodalom."

Min aggódsz?

Külön laktok,mi az a halaszthatatlan dolog,ami miatt muszáj dolgoznia?

2020. szept. 26. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!