Az normális, hogy beteg a párom, és egész nap alszik?
Engem valamelyik évben télen elért valami olyan vírus hogy konkrétan 1 perc volt a maximum, amit ébren tudtam lenni, elég ijesztő volt! A saját nevem se volt meg... ha nem ápol a nagymamám, lehet ott száradok ki, napokig csak aludtam aludtam és aludtam, ő keltegetett bizonyos időközönként hogy legalább igyak egy kicsit.
Fura volt, mert addig engem inkább csak ezek a nátha-fejfájás-köhögés-tüsszögés-gyengeség kaptak el, de akkor is sokkal fáradtabb, aluszékonyabb vagyok a szokottnál.
Szóval igen normális, regenerálódik a szervezete, hagyd békén és ne cseszegesd hogy ő így gyógyul.
de ez genetikai dolog. nem azért, mert sajnáltatják magukat. a nők immunrendszere erősebb, tovább élnek. ez van!
nem kell összehasonlítani. az én barátom is sokkal többet lesz beteg, meg hamarabb kidől a betegségtől. én meg egészségtelenebbül élek, mégis mindig jó erőben vagyok. össz vissz egy fél megfázásom volt az elmúlt években. nem is tudom, mmikor voltam utoljára betegszabin. iskolából se hiányoztam soha :D
Amikor nagyon beteg vagyok én is van hogy egész nap alszok... Mondjuk ez csak 1, max. 2 napig tart.
Sose jutott még amúgy el a tudatodig, hogy senki se egyforma és még ugyanaz a betegség is okozhat különböző tüneteket 2 embernél?
"Aggodalom."
Min aggódsz?
Külön laktok,mi az a halaszthatatlan dolog,ami miatt muszáj dolgoznia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!