Egyszer sem néz rám? Mi lehet az oka?
Milyen kapcsolat van köztetek?
Úgy értem munkatárs, közös barátikör, bármi...
Én jellemzően akkor nem nézek rá a másikra, ha pl munkahelyen, ahol muszáj elviselni egymást, de valami olyan mértékben dühít a másikban, hogy legszívesebben ráborítanám az összes negatív gondolatom és leordítanám a fejét, mert annyira idegesít.
Persze, sosem szoktam. Kicsit lenyugszom és átgondolom hogy kéne ezt normálisan..
De legtöbbször az a fajta düh, amit nem adhatok ki magamból úgy ahogyan szeretnék.
Van tippem, de nem biztos, hogy helytálló, viszont érdekesség képen elmondom.
Nos, ha a cipőd hegye, igazából a lábfejed nézését jelenti, akkor bizony megeshet, hogy valójában azt nézi merre áll a lábfejed.
Előfordulhat ugyan is egy olyan helyzet, hogy tetszel neki, ám ezt megpróbálja elrejteni, mindaddig amíg a testbeszédedből nem látja azt, hogy Ő is tetszik neked. Egy ilyen helyzetben ez az "elrejtés" ami miatt valójában nem néz rád, mert fél, hogy lebukik, az érzéseivel. Az udvarlás jelzés gesztusokhoz szokták írni a férfi vagy a nő felé forduló lábfejet, mivel a lábfej messzebb van az agytól és az agytól messzebb lévő testrészeket őszintébbnek szokták tartani, ezért nézheti a cipőd.
Persze sok más oka lehet, jelentheti ennek akár az ellenkezőjét is. Ennyiből még nem lehet tudni, csak meg akartam mutatni, hogy akár ez is benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!