Miért szólnak meg a munkahelyemen amiért csendes vagyok?
Figyelt kérdés
Állandóan azt mondogatják több kedvvel csináljam meg, hogy nagyon csendes vagyok meg mi a baj. Pedig mindenhol ilyen vagyok, nem haragszol senkire csak visszahúzódó típus vagyok, nem merek senkihez szólni meg nem mosolygok nagyon .
2020. szept. 22. 17:42
1/8 anonim válasza:
Pont ezért.
2020. szept. 22. 17:43
2/8 anonim válasza:
Csak egy jó tanács: ami jó tulajdonság, az egy idő után átmegy negatívba. Pont a csendességed miatt kihasználhatnak egy idő után, sok feladattal megterhelhetnek, stb. Érdemes ezen változtatni.
2020. szept. 22. 17:47
3/8 A kérdező kommentje:
De mindig ilyen voltam suliban is. Nem merek senkihez szólni és akkor is remegek, ha pl. boltba kell mennem szóval már nagy előrelépés hogy egyáltalán el mertem menni dolgozni
2020. szept. 22. 17:49
4/8 anonim válasza:
Mond meg nekik hogy ilyen vagy és kész.Senki kedvéért nem változnék ha nem akarom én is.Furcsa nekik mert gondolom ők nem sűrűn találkoznak ilyen emberrel.Mindenki olyan amilyen.Ha te változnál miattuk és te nem akarod akkor neked lesz rossz.Ha hajlandó vagy rá miattuk ahhoz sok sikert.Bár én elfogadnám magamat olyannak amilyen vagyok.
2020. szept. 22. 17:50
5/8 anonim válasza:
Ha a helyeden akarsz maradni, akkor fogadd meg, amit az első két válaszoló javasolt. Nehéz lesz Neked, mert egy jellem megváltoztatása kemény munka.
Vagy válts munkahelyet.
2020. szept. 22. 17:50
6/8 anonim válasza:
Azt hozzátenném hogy ha nagyon félős vagy akkor sajnos azt kifogják használni.Kicsit embereld meg magad mert rád fognak szállni sajnos.A magad védelmében.
4-es voltam.
2020. szept. 22. 17:52
7/8 anonim válasza:
Nem kell gyökeresen megváltoznod szimplán legyél kicsit lazább. Mintha ismerősök között lennél. Voltaképp azok is hiszen mindennap találkoztok és együtt dolgoztok.
2020. szept. 22. 18:49
8/8 anonim válasza:
Ne legyél lazább és ne változz semmit mások miatt. Pont jó vagy úgy ahogy vagy. A többiek szerintem félreértenek téged, azt hihetik mindig baj van és ez nem esik nekik jól, nem akarják a bajt érzékelni, ezért erőltetik a mosolyt és a meg játszott vidamságot, leszarva a valódi érzéseid.
Nem tudom azt se, hogy van arcuk neked megmondani h csináld több kedvvel. Mivan, ha nincs több kedved? Mi van, ha rosszul érzed magad, tegyük fel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!