Egyetértetek azzal a mondással, hogy a káromkodás undorító egy lány szájából?
Vagy szerintetek ugyanolyan csúnya egy fiú szájából is?
Vagy titeket egyáltalán nem zavar?
Mi a véleményetek a káromkodásról?
Köszönöm a válaszokat:D
Ha lehet ne nagyon pontozzátok le egymást, ha nem értetek egyet, mindenki véleménye érdekel❤️
Nem tudom miért kell megint a lányokkal szigorúbbnak lenni. A káromkodás bárkinek a szájából rosszul hangzik, meg a cigi is rosszul áll bárkinek a kezében, akárcsak a drog és a berúgás.
A következő kérdés az lesz, hogy egy nadrág ugye rosszabbul áll egy lányon, mint egy fiún?🙃
Huhh köszönöm a sok választ mindenkinek!
#23 egyetértek veled, nem kell mindjárt letámadni, egyébként én is lány vagyok, nem azért írtam ki a kérdést mert én így gondolom, csak kíváncsi voltam az emberek véleményére, mert nem értettem miért nagyobb bűn, ha egy lány káromkodik, mint ha egy fiú
Szoktam káromkodni, és nem zavar ha az emberek káromkodnak, amég nem úgy néz ki a beszélgetés, mintha falun kocsmában lennénk jólbeállva. A folyamatos g*ci-zés szerintem is undorító.
Én általában nyomatékosítok vele. Mint pl ha azt mondom, hogy: 'Multkor láttam egy nagy házat.' vagy, hogy: 'Multkor láttam egy k*baszott nagy házat.' Érezhető a külömbség.
Persze el lehet érni hasonló vagy akár magasabb fokú nyomatékot csúnya szó nélkül is. Van szókincsem, olvasok, tanulok, tisztességes ember vagyok. Véleményem szerint nem az inteligencia szinten, vagy a hovatartozáson múlik. Elit gimnáziumban minden osztálytársam szokott. Még ismerősöm más társadalmi rétegből egyáltalán nem. Ha valaha kicsúszik valami 'franc' szintű szó a száján két percig bocsánatot kér, de nem érdekli ha idegességemben ugyan ennyi időt szitkozódok neki.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!