Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok Osváth Zsolt...

Mit gondoltok Osváth Zsolt tevékenységéről a YouTubeon?

Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Beképzelt, színészkedik.
2020. okt. 6. 21:43
 12/15 Emőke. válasza:
54%

Szia Zsolti.

Végre letelt a 10 perc regisztrációm óta, ennyi idő után kommentelhetsz... Én nagyon kedvellek Téged. Néha valóban kicsit sok vagy, de még az elviselhető tartományban maradsz akkor is. Sok sikert a fejlődéshez remélem elég támogatod lesz. Én is köztük leszek. Üdv: Emőke

2021. jan. 17. 20:42
 13/15 anonim válasza:
43%
En szeretem a videóit, engem szorakoztat
2021. jan. 17. 20:49
 14/15 anonim válasza:
100%
Állandóan politizál már.. Nagyon jól manipulál olyanokat, akik nem látnak át rajta (fiatalok, gyerekek)és kevésbé jó emberismerők. Mindent bevet, hogy magát jó színben tűntesse fel. Adakozik, társadalmi kérdéseket fejteget, de ez mind csak manipulálás. Mint amikor miniszterek gyerekkel fotózkodnak, jótékonykodnak stb.. Jól ismeri ezeket a trükköket és használja is ezeket gátlástalanul. A csatorna az elején jó volt, de manapság már annyit politizál, hogy valaki biztos nyomja ellenzéki oldalról. A csatornája komment szekciójában, ha valaki más véleményt mer megfogalmazni, akkor jön a meleg sereg és primitív, nyomdafestéket nem tűrő módon kikezdik és addig marják a hozzászólókat, amíg az el nem tűnik, hogy csak olyanok maradhassanak akik véleményükkel politikailag az Ő malmára hajtják a vizet.
2021. jan. 25. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Előbb ülök le egy macskás mém válogatás elé 1 órára...2012 kezdetével (amikor lett yt partnerség) rengeteg ilyen videós kezdett el "növekedni".

Amivel nincs semmi baj, de ha egy szűz böngészőn-gépen nyitom meg a YT-t akkor mindig feldobja a szemetet, a saját csatornámon már rég bannoltam az ilyeneket :D

2021. jan. 25. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!