Miért van az, hogy ha meghirdetek valamit, ami ingyen elvihető, rengeteg ember ráír, hogy neki kell, de utána meg egyik sem reagál, és senki nem viszi el?
Max. annyit reagálnak, hogy vigyem el, de ezt nem tudom vállalni.
Tényleg annyira nagy elvárás, hogy az ingyen elvihető dologért cserébe jöjjön érte? Nem nagy dolgokról, nem bútorról van szó, ruhák, játékok, háztartási dolgok pl.
A másik meg, amit nem értek, hogy kell az illetőnek, ezek után napokig (!) nem válaszol, azután odaígérem másnak, erre előkerül az első, jól leolt, hogy az az övé, és amikor visszaírok, hogy jó, nyugi, nem adom másnak, de gyere érte, vidd el, akkor megint eltűnik,és nem reagál.
Tényleg igaz lenne, hogy aki az ingyen dolgokra rászorul, az ennyire igénytelen, buta, nem érti a szöveget, nem tud kommunikálni, a "kérem" "köszönöm" szavakat nem ismeri?
Nagyon sokszor hirdettem már eladó dolgokat, pénzért. És vásároltam én is facebookon keresztül. Sose volt probléma, mindig meg tudtuk beszélni, hogy hol találkozunk, vagy mikor vehető át a holmi.
Csak az ingyen elvihető dolgokkal van ez.
Azt hiszem, levontam a következtetést. Tényleg jobb lesz, ha ezek után inkább kidobom a hulladékudvarba azt, amire nekem nincs szükségem. Sajnos többen is megerősítettetek ebben, ezeket a válaszokat köszönöm.
Van egy olyan színvonal, ami alá én nem tudok lesüllyedni, és nem is akarok. Agyhalottakkal nem lehet kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!