Mit gondoltok, én szeretnék találkozni a Pápával, hogy kezet foghassak vele, majd az utolsó pillanatban kitérni a kézfogás elől és mosolyogva elmenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom került-e valaha ilyen szituációba, gondolom senki sem hagyná ki ezt a lehetőséget aki találkozik vele. Én lennék az első?2020. szept. 5. 22:53
1/11 anonim válasza:
Szerintem azt gondolná, hogy még egyel több degenerált van ebben a világban, mint korábban hitte.
2/11 anonim válasza:
Nézd.. én mióta az eszemet tudom, ateista vagyok, de eszembe nem jutna ilyesmit tenni. Ferenc Pápa egy felvilágosult, jó lelkű, nyitott és humánus ember, akivel csak egy igazi retardált viselkedne ilyen módon, mint te.
3/11 anonim válasza:
És ez mégis mire lenne jó? :D :D Atesita vagyok, nem nagyon érdekel a pápa, de ez akkor is nagy baromságnak tűnik. Egyáltalán miért szeretnéd ezt megtenni? Hány éves vagy, hogy ilyen céljaid vannak?
4/11 A kérdező kommentje:
26 vagyok. Konkrétan annyira unatkozom és értelmetlennek találok mindent hogy azon agyalok, mi lenne az ami kizökkentene. Igazából én semmire nem tartom az egyházi vezetőket, főleg minél feljebb van valaki, mert egy korrupt, sehova nem vezető rendszert építenek fel. Ezek szerint ilyen még a legnagyobb ateistáknak se jutna eszébe, én meg simán megtenném ha úgy adódna, úgy, hogy ateista sem vagyok.
2020. szept. 5. 23:31
5/11 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy az ateistáknak azon kellene agyalniuk, hogy hogyan csináljanak magukból bohócot egyházi vezetők előtt?
6/11 A kérdező kommentje:
Jó akkor mondjatok mit csináljak ami nem megszokott és még senki nem csinálta meg a világon.
2020. szept. 5. 23:39
7/11 anonim válasza:
írj levelet Mehmet Ali Agcsának, ő tud pár tippet adni hogyan kezeld a pápával való találkozást.
8/11 A kérdező kommentje:
Most megint, le vagy ragadva a pápánál. Próbálj meg nem 2 biten gondolkodni.
2020. szept. 5. 23:47
9/11 anonim válasza:
be kellene vezetni a sorkatonaságot és az unatkozó fiatalokat kicsit megnevelni, egyből nem lenne ennyi hülye
10/11 A kérdező kommentje:
Én amúgy komolyan mondom élném, bár annak se látom semmi értelmét, legalább együtt szenvednék a többiekkel és nem egyedül.
2020. szept. 5. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!