Egy nem túl pozitív, kicsit olyan anyámasszony katonája srác nektek bejönne, ha amúgy rendes, kedves?
Lehet férfiatlannak nevezni, de amit levág, az csajtól is nagyon gáz.
Az egy dolog, hogy hisztis, de nem rendes és nem is kedves. Nézd meg hogy beszél az anyukájával, hogy nyilatkozik a többiekről...
Az meg már csak az én vesszőparipám, hogy ha mindentől "depis" lesz, azzal csak azoknak a megítélését rontja, akiknek konkrét mentális problémájuk van. (Na ennyit a szociális érzékenységéről is.)
Nagyon-nagyon nem jön be.
6-os!
De el tudom dönteni hogy ez nekem nem tetszik. Viszont ezek mellett tényleg kedves,rendes, az érdeklődési körünk is megegyezik. A kerdés meg az volt hogy masnak bejön-e, nem az hogy nekem.
De mi ennyiből honnan tudjuk, hogy bejön-e nekünk? Teljesen más az, amikor az ember élőben látja az illetőt a kisugárzásával, megnyilvánulásaival együtt.
Meg nem teljesen mindegy, hogy nekünk bejön-e?
Fogadjunk, ha itt 10-ből 8-nak bejönne, akkor te összejönnél vele. Ha pedig 10-ből 2-nek akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!