Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért nem akarják a...

A nők miért nem akarják a férfit megérteni. Úgy mint a férfiak a nőket? (A nőt persze soha nem érti meg a férfi)

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 22:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%

Mielőtt itt sok nő ki hangsúlyozná hogy bizony minden a férfiak hibája és el árulom hogy egyik sem jobb mindkettő egy nagy rakás sz a r kupac! Maga az ember és a társadalom annyira le süllyedt hogy csak na!

És igen tudnék mesélni nagyon sok ocsmanysagot amit a nők csináltak! És szerintem itt a nőket is el borzasztanám hogy mire is képesek... de azért lattam olyan férfit is akitől a férfiak is borzadnának... de valahogy átlagban akkor is a nőkre tudnám Azt mondani hogy 1 kicsivel belőlük van a több gáz alak! Mert hát aranyilag a férfiak sokkal többen vannak mint a nők! Ezért is hiszem azt

De én itt most nem is arról a sziturol beszélek hogy most akkor mindketten dolgoznak azt a nőnek kell vinni a háztartást is... ez csak akkor igaz ha a nő nem dolgozik! Értelem szerűen ha mindketten akkor mindkettőnek ki kell vennie a részét belőle!

2020. szept. 5. 16:32
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
#11 Hallgatjuk azokat az ocsmányságokat xd
2020. szept. 5. 17:26
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Jó le lettem pontozva...

Pl azt hogy egy csaj úgy feküdt le az egyik ismerősömmel higy azt hazudta hogy szuz... ja és pont úgy állította hogy akkor fekudjenek le mikor menstruacioja van hogy azt higgye a srac hogy vérzik mert hogy szuz volt...

Meg volt olyan is nem is egy hogy a nő 2-3 hónapos terhes volt csak hát nem látszott semmi... le feküdt egy masik sraccal azt azt hazudta be az ővé...

no meg hasonlók... hagyjuk jó 12 hogy milyen ocsmanysagok oke... ezzel nem leszel nagyobb az egodnál mikor külön ki hangsulyoztam hogy nem csak a nők ilyenek hanem a férfiak is csak hogy a férfiak többen vannak és ha az arányokat nézzünk akkor a nőkből kicsit több van...

2020. szept. 5. 18:25
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

És a férfiak miért nem képesek megérteni, hogy ha ugyanannyit dolgozunk mind a ketten (és még többet is keresek), akkor nem fogom az összes házimunkát el végezni és ha segítséget kérek akkor nem hisztit várok egy férfitól?

Neharagudj,te halálra dolgozod magad,hogy többet keress?Ki epítette a házadat,amiben laksz,és villany van benne? Semmi baj,veszel egy jó kis benzines áramgenerátort,megvagy nélkülünk nemde? Elvégre te mindennap 30 tonnát emelsz,viszel. Ez miért érv hogy te többet keresel? A végzett munka,és az utáni izomláz,vér,verejték,végzett munka(fizikális értelemben is,tehát teljesítmény) nincs összefüggésben a keresett pénzel. Tedd ugyanazt,amit egy férfitől elvárnak,segítek :

-erős

szerencsére nem nőből vagy,nem benzines vagy,van benned lóerő,több nyomaték,stb...dízeles vagy. (Magyarul több rajtad az izom) Persze majd ha nehezet emelsz egész nap, egész nap tetőn dolgozol,meg még mit nem,majd kíváncsi leszek,mennyire becsülöd alá a mi fáradtságunkat,mert te olyan fáradt még sosem voltál. De voltál,ja tényleg,de nem azért mert annyit dolgoztál,hanem mer sokáig fent voltál,nem aludtál,meg nem ettél eleget,hiába mondta anyukád,hogy edd meg azt az utolsó falatot....

Hiába nagyobb motor,dízeles, a kocsi súlya is nagyobb,tehát

A KERESETT PÉNZ NEM EGYENLŐ A TELJESÍTMÉNYEDDEL. Nem végzel annyi munkát mint mi,és te keresel többet?Erre te büszke vagy? Nem bírsz el egy nagy virágcserepet? Az én nagymamám 54-el visszi közútón,dolgozott egész életében. Elszégyellném magam. Mer ma már nem kötelező,ma pötyögsz a gépen. Tehát te azt állítod,hogy keményebben is dolgozol?Nekem sül le a képemről a bőr...

10-esnek igaza van, a férfi is kiveheti a részét a munkából,sőt,vegye is ki,elvégre együtt élnek,egy házban laknak,stb. Egymás fáradtságát viszont nem becsüljük alá,hiszen a feladatok rosszul vannak méretezve,tehát a férfi nem robot,hogy csak töltöd és megy,attól függetlenül hogy sokkal erősebbek vagyunk,sokkal nehezebb munkát is végzünk,mi is lefáradunk.

A nőket sem becsüljük alá,mer nekik sem egyszerű,kész. Minket akik azt az épületet építettük,amiben te dolgozol,azért fizetnek alul,hogy mindig visszajöjjünk dolgozni. Büszke vagy arra,hogy többet keresel? Gondolod hogy a teljesítményed is nagyobb,mint mentálisan is fizikálisan,és ezért keresel többet? Jajj mer az én munkám olyan fontos,fontosabb mint a tiéd. Mer te telefonon lebonyolítod a milliós melókat gondolom. Akkor végezd is el,mellesleg építsd meg az irodádat,minden munkás eldobja a szerszámát. Miért kell alábecsülni a mi fáradtságunkat?Mi sosem kérünk meg nőt arra,hogy segítsen felemelni 1000000 tonnát,mert mifelénk elvárás,hogy egy férfi félig istenből legyen,és aki nem emel 100 kilót,és nem viszi fel két kézben a 10. emeletre,az nem férfi,az puhány.

A nők is ugyanúgy nem alábecsülendő munkát végeznek,már amelyik. Nyilván reggel ágyba kapja a kávét,nem kell kicsattognia papucsban és főznie,mer a férfi kel,és megy estig dolgozni. Csinálunk egymásnak szívességeket,de ezeket nem használjuk érvként egymás ellen,ez gusztustalan. Az már védekező mechanizmus,és nem szívesség. Magyarul ezekkel készülsz a veszekedésekre. Minek? Ismerek olyanokat,akik idősek,házasok régóta,a papa beteg,nagyon sok ideje ápolja a mama,de a papa menni alig tud,és akkor is kimegy elmosogatni,stb...És egyik sem hántorgatja fel a másiknak ezeket. A férfi megérti a nőt és fordítva is,de mind a kettőből hiányzik az EQ és IQ. Kész. Sok esetben a nőnek,sok esetben a férfinak van igaza,az hogy belátja-e a másik fél,az már részletkérdés. 0 kommunikációs készséggel nem is fogja egymásnak megmagyarázni az álláspontját normálisan,főleg 0 EQ/IQ val. Racionális ez mind,csak túl van bonyolítva,meg tűl nagy a füst,és távolról nézzük,nem tudjuk mi ég...

-

2020. szept. 15. 16:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

14es

Az általad leírtak csak akkor döntenék meg az én kérdése foglalt állításom, ha a férjem nem napi 8 órát ücsörögne az irodában unatkozva, és vagy engem hívogat vagy linkeket küld facebookon. Annyi a fizikai munka a tevékenységében, hogy féllel inni. Ha 12 órában téglát pakolna, nem tenném szóvá, ha egy tányért nem mosogat el. De nem így van. Aki meg a panelt építette, azok életébe se nem látok bele, se nem áll szándékomban.

A jövedelembeli különbséget azért emeltem ki, mivel a kedves párom, néhány kollégám és sok ismerősöm is remek érvenk a feleségek és barátnők ellen, hogy tiszta legyen a szaros gatya másnapra :)

Nem becsülte alá, ezt a fejmosást inkább a főnöködnek kellene mondogatni, de ahhoz gondolom nincs merszed.

4es voltam

2020. szept. 15. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15 ös,Neked is van ám szád,gondolom te mindent szóva tehetsz,vagy tán felettem vagy egy szintel,emberfeletti,vagy valami ilyesmi...

Ki mondta,hogy mindig ez a helyzet?Nem minden férfi dolgozik,nem minden nő dolgozik,nem minden férfi dolgozik az építőiparba,stb stb.. Mellesleg a munkáról. Megnézném,hogy azok nélkül az 5 perces szusszok nélkül te hogy emelnéd fel a kis formás popsid,zsibbadt kezekkel hogy dolgoznál tovább úgy,hogy felfele kell tartanod a kezed,és egyik sem szabad nyilván. Azok akik meg úgy állnak a melóhoz,hogy csak így elsuttyogják a napot,azokról nem beszéltem,azoknak tényleg nincs joga egy szót sem szólni,hogy ők így fáradtak,úgy fáradtak. Nem mondhatják,hogy egésznap dolgoztak...

2020. szept. 16. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten érdekelt a téma. Sok időt töltöttem mindenféle fórumokon és férfiaknak címzett videókat meg cikkeket olvasva, hogy lássam, miről beszélnek úgy női jelenlét nélkül, főleg nőkről meg párkapcsolatokról, önfejlesztésről. Nem is kapcsolati problémák miatt (nem érint), csak úgy merő kíváncsiságból. Szerintem a legtöbb nő megvan anélkül, hogy azt látná. :D
2020. szept. 17. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:

16

Ja bocsi, el is felejtettem, hogy én vagyok a hülye picsa.

2020. szept. 18. 15:07
 19/21 anonim ***** válasza:
49%

18, Mostmár tudod,ha sietsz,még lehet belőle valami...

A bemeneti teljesítmény és a fizetés nem egyenlő,nem kell erre hivatkozni. Érvként hozzák fel,oké,de ettől függetlenül te is tudod,hogy ez nem így van,hogyha te 40 ezerrel többet kapsz,akkor keményebben is melózol,mi ugyanazért a pénzért többet dolgozunk... És ezt érvként akkor kéne ellened felhozni,ha villogsz azzal,hogy te keményen dolgozol,és többet keresel mint mi...

2020. szept. 18. 16:22
 20/21 anonim ***** válasza:
49%
És most itt "nem 100%ban" általánosítok,de általánosítok.
2020. szept. 18. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!