Az emberek mikor, hogy, kitől tanulnak meg általában pókerezni vagy kártyajátékozni?
Szinte minden barátom tud játszani, de én sosem tanultam meg, mert sose volt senki, aki azt mondta volna, hogy üljünk le, megtanít játszani.
Szóval az a kérdés, hogy ti tudtok-e játszani és ki tanított meg titeket?
Tudok, a keresztanyám fia tanított meg 12 évesen. De elég jól.
Nyári táborban játszottam gimisekkel, és az X.dik után kiakartak rakni, mert "ilyen nincs, tuti hamiskártyázok". 😂
#3 de ez a gond, hogy ők kártyáznak, én meg sajnos nem tudok beszállni.
Próbálták már elmagyarázni nekem a lényegét, de sajnos nekem nehezebb a felfogásom másokénál.
Snapszerezni suliban tanultam meg, az osztálytársaim tanítottak,13 évesen.
Pókerezni szintén a suliban, szintén az osztálytársaim által, kb 12 évesen.
Zsolizni/römizni egyik barátnőm tanított,13-14 évesen.
21-ezni apum tanított, bár nem igazán emlékszem rá, 13-14 évesen.
A legtöbbet apum magyarázta, mikor még kicsi voltam, de akkor persze még fiatalabb voltam, ezért nem értettem. Ezenkívül még tudok másokat is, de ezt sorolhatnám jó sokáig. Vannak kártyajátékok, amiknek neten néztem utána, de ott nem lehet annyira megérteni. Én úgy tudom csak, hogy ha ki is próbálom valami netes fórumon. De inkább az ismerőseimet kérem meg, hogy magyarázzák el, néha elég segítőkész kedvükben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!