Tavasszal jobban féltem a vírustól, mint most, viszont az ismerőseim már kikészìtenek ezzel. Mi lehet az igazság?
Tavasszal mikor kezdődött a vírusos helyzet,én is teljesen bepánikoltam, főleg mikor minden bezárt, alig lehetett kimozdulni, nem találkoztunk senkivel. Féltem én is bevallom. Jött a nyár, rengetegen kint voltak külföldön, azt mondták alig van már fertőzött...
Most újra rengeteg a fertőzött, mindenki pánikol, hogy zárni fogják a sulikat. Ismerőseim naponta küldik az adatokat az új fertőzöttekről. Én viszont nem nagyon hiszek már ebben. Persze biztosan van igazságalapja és van vírus is, de nem félek már.
Egy barátnőm mostanáig nem hordta sehol a maszkot, ma írja nekem, hogy kéri a munkatársát is, hogy hordja mindenhol mert neki van otthon beteg hozzátartozója.
Gond ha én nem pánikolok úgy mint tavasszal? Kerülöm a tömeget, felveszem a maszkot ahol kell, az irodában meg egyedül dolgozok.
Vagy igazak lennének az adatok? Mit gondoltok?
Szerencsések vagytok, nálunk tizedét se éri el a napi látogatószám a tavaly ilyenkorinak. Hozzánk sok külföldi szokott járni, ők kiestek, magyarok meg elvétve jönnek csak. Pedig neten olyan sokan védik a kultúrát. :)
4 embert ragadott el az ismerőseim köréből a vírus.
Ebből egy testesebb, de soha semmi baja nem volt. 2 hét alatt vitte el.
A másik egy 60 év körüli házaspár volt, kirándulás után lettek betegek, előszőr a nő, aztán a férfi.
A negyedik 73 éves volt, dohányos.
Majd mikor saját szeretteitek mennek el, akkor a maszk- és vírustagadók lehet, hogy elgondolkoznak.
Nem azt mondom, rengeteg a hazugság, pánikkeltés, de az legtöbbször az újságírás mikéntje miatt van (hír: Döbbenetes dráma, tragédia! Szindy mellei közül a bal nagyobb!!).
Tanár vagyok, tehát frontvonalban dolgozom, asztmával. Betartok mindent. Ha úgy van, hogy meg kell halnom, meghalok.
Nem keltek pánikot, csak komolyan veszem, vigyázok a szüleimre-június óta nem láttam őket.
Kerülöm a tömeget.
Több éve, mikor nem volt ez az egész, betegen akkor is maszkot hordtam, hogy ne fertőzzek meg másokat. A betegséget meg azért kaptam, mert másoknak ez esze ágába sem jutott.
Összeesküvéselméletektől függetlenül: úgy látom, hogy a vírus valódi. Nem kell pánikolni, csak józan, hideg fejjel gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!