Miért nem képesek az emberek normálisan viselni a maszkot?
Nem a helytelen maszkviseles miatt kell tovabb hordani, megnyugodhatsz. Inkabb azert, mert a random noname ceg ami azelott nem is letezett kb, berendelt 200 millioert maszkokat, gondolom van meg boven raktaron.
En meg azert nem tudom normalisan hordani, mert 40 fok van es nincs klima semelyik tomegkozlekedesi eszkozon :) (Vagy, uj kerdes alapanyag, mikor ertik meg az emberek, hogy a klimas buszokon ha kinyitjak az ablakot, akkor meleg lesz? :) )
9.
Nem kell feltétlenül maszk.Volt,hogy levetettem a ingem és azt kötöttem fel maszk helyett.Így is beengedtek a boltba.
Engem is felcsesz, hogy képtelenek normálisan hordani a maszkot. A legtöbb embernek csak a boltba kell felvenni, ami nagyon max fél óra. És is felteszem, pedig utálom. Textil masszkom van 3 amit mosok rendszeresen váltásban. Nem azért mert fosok a vírustól, hanem az alap higiénia úgy kívánja.
Nem vagyok tisztaságmániás, de el fog az undor amikor látom, hogy ugyanazt az 1x használatos maszkot hetekig hordják, vagy most divat lett, csuklón, meg karon hordani...
ma 12:59
Nem sokban.Szükségmegoldás volt.De ha valakinek a munkahelyén nem kötelező a maszk és nem akar venni,csak a boltba szeretne bejutni, akkor jó helyette akár még a bukósisak is.Láttam olyant aki abban vásárolt.
#17 De valamit fel kell venned ahhoz, hogy bemehess a boltba. Tökmindegy, hogy mi az, de másképp nem fognak beengedni.
Veszel egy textilmaszkot, amit mindig magadnál hordasz, és meg van oldva.
Olyan nincs hogy megunod ti miattatok veszélybe kerülnek az emberek!!!!!
Majom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!