Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek baj hogy nem...

Szerintetek baj hogy nem adtam oda a pizzámat a koldusnak ?

Figyelt kérdés

A Városban voltam sétáltam haza fele egy szelet pizzával eközben egyszer caak meg szolitott egy koldus ült éppen hogy elnézést fiatal ember rá néztem és mentem is tovább nem vártam meg mig végig mondja amit akart végül hátra néztem szerencsére nem követett de amúgy szemetség volt tőlem szerintetek hogy úgymond az egyetlen ennivalóm adjam át másnak attol függetlenül hogy tudtam volna újat venni csak már nem volt kedvem hozzá?

Ez tegnap délután történt.

2020. aug. 28. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

Ugyan már. A hajléktalanok a létező legmocskosabb dolgokra képesek. Ez az egész arról szól, hogy életvitelszerűen ebből élnek meg. Másképp fogalmazva, az a munkájuk, hogy hajléktalanok. Egy anyuka például simán bedrogoztatja a gyerekét, hogy betegnek tűnjön, és így a lelkiismeretedre hatva kuncsorogjanak pénzt tőled. Nem beszélve arról, hogy a kéregetők nagy része életerős, munkára képes ember.

Biztos, hogy nem adnék senkinek sem semmit. Ha én kerülnék ilyen helyzetbe, rajtam sem segítene senki. Sőt, belém is rúgnának, mert miért ne.

Nyilván ez pont annak az 5%-nak jön rosszul, akik tényleg akaratukon kívül lettek hajléktalanok és tényleg szükségük lenne segítségre. De ezek miatt a férgek miatt pont ők nem fognak segítséget kapni.

2020. aug. 28. 22:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen az utolsó ebben egyetértek veled az a férfi se volt lecsuszott állapotban normálisnak tünt akiből nem nézted volna ki hogy kuncsorogni fog másnak.
2020. aug. 28. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:
11 - tanitsd csak a fiatalt erre a szarsagra, persze. Leszarom, hogy mem vagy ember, de mast ne gatolj mar meg benne, hogy azza valjon!!
2020. aug. 28. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Honnan gondolod hogy kaját akart? Nagyon ritka kérés, szerintem inkább pénzt akart.

Amúgy meg én se adtam volna oda. Attól hogy nem vagyok csövi nekem sincs pénzem. A korona miatt hónapokig munkanélküli voltam, most fele annyiért dolgozok mint korábban.

2020. aug. 31. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!