Normális, ha úgy érzem, a régebbi leányok sokkal szebbek voltak, mint a maiak?
#9 miert szajhos az aki leirja a velemenyet? Akkor te is az vagy 😀
Amugy igenis egyformak, nezz mar korul. Semmi egyeniseg.
Szerintem a 3as írta le a lényeget: nincs igazán nagy különbség, egyszerűen megváltoztak a sminkelési és öltözködési szokások, ja meg, a magyar nőknek nincs normális alakja, és képtelenek normálisan felöltözni. nagyjából ennyi.
egyébként jah, a magyar fiatal nők tényleg teljesen egyformák, alig lehet megkülönböztetni őket: a szokásos ribiruhák, idétlen beképzelt fej stb.
#10-es, mondjuk az is elgondolkodtató, hogy az ilyen lányoknak hol voltak a szülei abban a meghatározó korban, amikor a legnagyobb szükség lett volna az önbizalomfejlesztésre, pozitív megerősítésre? Ez az elkeserítő.
Az sem mai találmány, hogy a fiatalok másokat akarnak majmolni, akik náluk sikeresebbek, szebbek. Eddig is így volt, csak amíg mondjuk 30 éve a közvetlen környezet volt a meghatározó, meg a havi divatlapok, és műtétre se volt lehetőség, addig ma a világ minden tájékáról seperc alatt megismerhető a legújabb ideál, plusz a műtétek is egyre elérhetőbbek. Ne mondja nekem senki, hogyha 30 éve nem az folyt volna a csapból, hogy nagy fenékkel lehetsz a legszebb és legsikeresebb, akkor ne ment volna el a legtöbb naiv, önmagát kereső lány plasztikáztatni, HA lett volna rá lehetőség, mint manapság.
12es vagyok.
ja az elfelejtettem leírni, hogy sokan azért tartják szebbnek a mai nőket, mert a sok feszülős ruhával/sminkkel el tudják rejteni, hogy nincs alakjuk/csúnya az arcuk.
elmész egy strandra, és azt látod, hogy 25 éves kor feletti nők 95%-a egy csúnya alaktalan dagi undormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!