Miért szokták az emberek kiröhögni pl a kövéreket,vagy aki kilóg a tömegből?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkodtat ez a tény, csak még nem tudtam rájönni a "miért"-re.2020. aug. 21. 22:26
1/12 anonim válasza:
Amikor több kiló volt rajtam, senki sem röhögött ki. Érdekes.
3/12 A kérdező kommentje:
oh c'mon tudtk ennél jobbat
2020. aug. 21. 22:45
4/12 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
5/12 A kérdező kommentje:
Xd
2020. aug. 21. 23:27
6/12 A kérdező kommentje:
Ahj Istenem...nesze neked gyakori kérdések..
Ennek így tényleg semmi értelme
2020. aug. 21. 23:29
7/12 anonim válasza:
Röhögni soha nem szoktam, viszont magamban megjegyzem, pl. a kövéreknél, hogy na, ő is sz..rik az egészségére, mint a legtöbb magyar ember, ha képes volt ilyen igénytelen módon meghízni és elhagyni magát.
8/12 anonim válasza:
Ha a magyar embernek lenne pénze egészséges életmódra, akkor törődne vele.
Legtöbbje örül, ha még legalább valami olcsó szemétre telik.
9/12 anonim válasza:
Aham, ezért van tele az ÖSSZES gyorséttermi kajálda. Ezért fogy a sok nasi a boltok polcain.
Ne nézd már a másikat ennyire h..lyének.
10/12 anonim válasza:
Azért, mert addig se őt csúfolják és bántják. Mindig jobb valaki mást kipécézni, mint ha minket piszkálnak. Gyerek koromban engem is sokat csúfolják mert kövérkés gyerek voltam, csak ott rontották el, hogy aztán megnőttem😃, sokat meg vertem aztán, ha találkoztunk, egyet még le is pisáltam, mikor már beesett az árokba😄. Mindig könnyebb beálni egy bandába és a csoport védelme alatt piszkálódni, csak néha vissza nyal a fagyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!