Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Youtube-on egy 'sikertelen...

Youtube-on egy 'sikertelen ember' érdekes tartalom lehet?

Figyelt kérdés

Szinte minden csatorna arról szól még ha nem is célzottan, konkrétan kimondva hogy ki mi ért el, miben ügyes, mit ért el, hogyan küzdött meg nehézségekkel.

Én viszont közel 40 év alatt semmire nem jutottam, nem értem el sikereket, nem értem el célokat, amibe belefogtam az nem sikerült.

Arra gondoltam bemutatom ezt az embereknek.

Van kedvetek megnézni?

2020. aug. 19. 23:29
1 2
 11/13 Miss Endzsi ***** válasza:
Azért értelmi fogyatékosokhoz ne hasonlítsuk már.
2020. aug. 20. 10:46
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Turbó titán
2020. aug. 20. 15:06
 13/13 anonim ***** válasza:

én nem hiszem, hogy a panaszkodás és a kudarcaid ismételgetése érdekes lehet, de a magyarok nagyon szeretnek panaszkodni, meg mások életében válykálni is, úgyhogy bármi lehet belőle. próbáld meg, hátha ki tudsz belőle hozni valamit.

szerintem az olyan megközelítésnek sokkal több értelme van, hogy valaki bemutatja, hogy miket hogyan próbál meg, milyen próbálkozása hogyan alakul és talán még segítséget is kaphat hozzá, hogy sikerrel járjon. aki viszont annyira negatívan áll hozzá, hogy már eleve a kudarcait akarja bemutatni és már azelőtt lemond a siker esélyéről is, hogy belevágna valamibe, az saját maga ellen dolgozik, mert jobban lefoglalja a még be sem következett kudarc, mint az, hogy megtalálja a sikerét. aki pedig eleve a kudarcot keresi, az szükségszerűen meg is találja magának.

2020. nov. 3. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!