Mitől lesz valaki (pozitív értelemben) különleges?
9+
*Miért esik neked jól az, hogy mást le tudj rántani, holott az a másik sosem akarta ezt tenni veled. Csak azért mert más? vagy irigység? utálat? féltékenység?
Hiszen már maga az ilyen cselekedet az egyik legalantasabb egy embernél.
9-es az mitől a másik lerántása, hogy nem tartjuk különlegesnek? Ebben igaza van a kérdezőnek, mindenkinek más a különleges, ha egy saját maga által különlegesnek tartott embernek ettől megremeg az önbizalma, az nem annak a hibája, aki nem tartja őt különlegesnek.. ez nem irigység vagy utálat kérdése.
8-as vagyok, pont ez a fenti dolog támasztja alá ezt a special snowflake jelenseget, hogyha vki meg van gyozodve rola, hogy marpedig o különleges, akkor mindenki másnak is így kell gondolnia és ez nem helyes.
9: Senkit sem akarok lerántani, én csupán elméleti szempontból tettem fel a kérdést.
Továbbá igencsak érdekeseket írtok, egy élmény olvasni a kommenteket!
Az a nagy helyzet, hogy az emberek többsége különlegeseknek hiszi magát. Bárcsak így lenne, de ez már annyira szubjektív, mint a pinty. Tehát ha megkérdezel valakit, hogy ő mitől különleges, nem fog valami ütős érveket mondani. Max olyasmit, ami akár több millió emberre ugyanúgy érvényes.
Ugyanakkor szerintem jó tulajdonság az, ha valaki különlegesnek érzi magát, ugyanis ez a tudat önbizalmat ad, amire nagy szükség van a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!