Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberek állatok...

Szerintetek az emberek állatokhoz való viszonya árulkodik arról, hogy az illető milyen személy?

Figyelt kérdés

Sokszor megfigyeltem, hogy azok, akik rendesek az állatokkal, általában nagyon jólelkű emberek. Illetőleg nem vagyok állatfanatikus, háziállatom sincs, de amikor valaki tényleg undormány módon beszél egy állatról, az kicsit el tudja torzítani az adott emberről a képet a fejemben.

Ti tapasztaltatok már ilyesmit? Ha igen, kíváncsi lennék.

#állat #személyiség #emberi viselkedés #állatokhoz való viszony
2020. aug. 18. 21:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp árulkodik, de azért sajnos itt is vannak kivételek.

Most így hirtelenjében 2 példát tudnék mondani:

1.: gimis legjobb barátnőm: imádja az állatokat, főleg a kutyákat. A sajátjával nagyon jól bánik, párszor voltunk menhelyen sétáltatni és az ottani kutyusokkal is szépen bánt. Bár kettőnk közül én voltam inkább, aki babusgatta őket😅 Ő itt már máshogy viszonyult kicsit hozzájuk, valamilyen szinten érthető módon. Viszont nagyon toxikus lány, kétszínű volt, rosszindulatú, állandóan megjegyzéseket tevő..

2.: lovardában egy nő: saját lova van, ráadásul nagyon fiatal a paci. A keze alatt megy tönkre az a szegény pára.. sosem vágtáztatja, a futószáraztatása is inkább legelés. Párszor láttam a hölgyet lovagolni és az ő saját hibái miatt nem érti a szegény ló, hogy mit kér tőle, de ő meg hisztizik, csapkodja összevissza a lovat, főleg a fejét pálcázza szegénynek.. párszor volt "szerencsém" beszélni is vele, elég rosszindulatú nő, aki képes egy egész lovardát okolni a saját hülyesége miatt, majd még csak egy elnézést sem képes elereszteni, amikor szembesítette az edző, hogy ő hibázott..

Tehát érdemes figyelni hogyan viszonyulnak egyesek az állatokhoz, mert sokat elárul róluk, de nem mindig 100% -osan mérvadó.

2020. aug. 19. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!