Szerintetek furcsa ha pedofilként azt mondom egy pedofilra, hogy beteg meg nem normális, undorító, stb?
Igen, furcsa.
Minden ember fogadja el magát. Önmagunk gyalázása, becsmérlése nem segít, sőt gyengíti az énképet. Ha egy pedofil megveti önmagát, akkor éppenhogy veszélyesebb lesz, mert nem tekinti magát embernek. Márpedig az ember tulajdonsága az, hogy uralkodik önmagán.
Akkor is a gyomrom felfordul, hogy te gyerekekről fantáziálsz. Ez nem normális. És még hirdeted is!! Miért vannak ilyen emberek? :( És még többen védenek is téged. Keress fel egy orvost azt itteni magyarázkodás helyett.
Hogy lesz valakiből ilyen elmebeteg???
Miért ne védenék, ha olyasmiért fröcsögsz rá (meglehetősen primitív módon), amiről nem ő tehet?
Nem tehet róla?? Akkor kezeltesse magát. Kíváncsi lennék mit mondanál ha a te gyereked lenne az áldozat.
Ja értem itt védeni kell egy beteg embert. Mindjárt meg is sajnálom. Ki tudja mikor kattan be és mikor kényszerít gyerekeket olyanra amit nem lenne szabad... Jézusom. Menjetek avassátok szentté.
Maga a hajlam nem számít törvénytelennek, de igen. A pedofília betegség.
Személy szerint én szigorú megfigyelés alá tennék mindenkit akinek ilyen hajlamai vannak. Nekem mondjuk egy nőismerősöm van aki szintén pedofil, de állítása szerint inaktív. Sosem lehet tudni, hogy mikor vállal gyereket/mikor ront meg bóklászó gyereket/mikor megy el Thaiföldre kiélni a vágyait.
Szerintem igenis undorító és beteges a pedofília és igenis nem kéne ezt is tolerálni a társadalomnak, mint a homoszexualitást.
Igazabol nem fura, ilyen esztelen hiszteria kozepette barki ongyulolove valhat. A homofobia is gyakran onnan ered, hogy valaki a sajat homoszexualitasatol probal eltavolodni. Magat gyozkodi, ha utalom a melegeket akkor nyilvan nem lehetek meleg.
Nalad meg pedofobia alakult ki. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!